2777
2789
راننده تریلی ماهی 100 شوخی میکنی دیگه یا از درامدا خبر نداری .من نمیگم اون کاربر راست میگه یا نه اما ...

رقم شما برای راننده تریلی چقدر؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسیار هم عالییی انشالله موفق باشن و معروف و نامدارهمچنین خودتون انشاالله استاد شدنتونEnt که عشق ۹۰ د ...

نه عزیزم هرچی دوست داری بپرس😘😘

اخه میدونی ent کمی مارکتینگ میخواد چون بیشتر درامدش تو رینوئه

همسر منم زیاد اهل حرف زدن و به اصطلاح مخ زدن نیست 

هر جا هم میشینه میگه خانومم واسم انتخاب رشته کرد!

من دیدم رادیو هم سرمایه خیلی زیادی میخواد هم برای تاسیس مرکز متراژ بالا و موقعیت تجاری خوب میخواد تو تهران هم خیلی زیاد شده بهش گفتم این رشته ریسکیه ولی دیگه اولویت اول گذاشتیم که بعدا نگه کاش رادیو رو زده بودم

پوست هم که هم عمومی ها خیلی دست دارن هم اینکه ent همه کارای پوستیا رو میتونه بکنه بعلاوه جراحی

چشم هم که خیلی میگن عمل هاش سخته و رشته پر استرسیه

این شد که موند ent.

همسر من قبلا پرستار بوده بعد پرستاریش طرح و سربازیش یکی میشه دو سال میره بهداری پادگان بخاطر همین طرح عمومی نداره همون براش حساب شد.

۶ ماه اول پس انداز همسرم یک سال بعدی پس انداز من

من دیگه واقعا کلافه شده بودم خیلی سخت بود هم هزینه های خودم هم خونه هم همسرم مخصوصا کیوبی هاش😅

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
عزیزم درامدتون میشه سودتون مسلما اینی که میگی سرمایه در گردش شماست نه درامدتون.

عزیزم ما تولیدی هم از خودمونه.محصولای خودمون ک میفروشیم.اینکه گفتم سود خالص بود نه سرمایه در گردش

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

نه عزیزم هرچی دوست داری بپرس😘😘اخه میدونی ent کمی مارکتینگ میخواد چون بیشتر درامدش تو رینوئههمسر من ...

عزیزم فقط میتونم بگم خوش به حال شوهرتون که چنین همسری داره،کاملا مشخصه که چقدر حمایتش کردید و کنارش بودید

خب ent واقعنم انتخاب عقلانی تریه نسبت به رادیو و چشم 

رادیو و چشم خیلی بیشتر رفتن به سمت شلوغ شدن اما ent خیلی دایرع کاریش گسترده تره و هم چون جراحی زیبایی داره هم درمانی هیچوقت نمیتونه به اندازه رادیو اووریتد باشه

همسرتون چه با انگیزه و با اراده بوده که بعد از پرستاری دوباره درس خونده واسه پزشکی و بعد هم طی کردن ازمونی مثل دستیاری

و خب حمایت شما هم که قطعا کمک حالش بوده توی این مسیر

امیدوارم بهترینا براتون پیش بیار،موفقیت های بسیار در کنار هم به همراه سلامتی و خوشحالی

میشه منو راهنمایی کنی مانتو مارک می فروشید یا قیمت مناسب کدوماش بیشتر مشتری داره من دنبال شغل دومم ب ...

عزیزم ما تولیدی ام واسه خودمونه برند خودمون و میفروشیم ک اسمشو حالا نمیتونم بگم.

جای مغازه م خیلی مهههمه جای مغازه ت مرت باشه یا مشتری نباشه عملا بدرد نمیخوره ضرره

اینکه مغازه واسه خودتون باشه هم خیلی خوبه

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

رقم شما برای راننده تریلی چقدر؟

والا نه بابام راننده تریلیه نه شوهرم .اما وقتی درامد اسنپ روزی 1ونیمه دیگه حساب کن خودت با تعرفه قیمتای راننده تریلی کجا و قیمتای اسنپ کجا

بله ولی کلاس کاری کارمند وزارت خونه با مانتو فروش قابل قیاس نیست🤌

تو این دوره زمونه کی دنبال کلاس کاریه

با پول همه باکلاس ترن 🤣

الان شوهر من ک کلاس کاری داره و خونه نیست و درامدش زیاد نیست ب چ دردم مبخوره 😑🤕

عزیزم فقط میتونم بگم خوش به حال شوهرتون که چنین همسری داره،کاملا مشخصه که چقدر حمایتش کردید و کنارش ...

قربونت برم عزیزم

بخدا پوستمون کنده شد خودش همیشه میگه تو پا به پای من استاجر شدی اینترن شدی دفاع کردی دستیاری قبول شدی😅

بیشتر از فشار مالی فشار روحی روانی داشتیم شما انگار خودت هم پزشکی از اطلاعاتت مشخصه پس میدونی امتحان دستیاری چقدر سخته

مثلا همسرم هفته قبل نورو میخوند دو هفته بعد میرفت واسه مرور نصف تستا رو غلط میزد!انقد بهم میریخت که حد نداشت من میشستم چند ساعت دلداریش میدادم هی کلیپ انگیزشی واسش میذاشتم تا خودشو نبازه! هفته اخر کلی جدول حفظی از واکسیناسیون و کارایی که بچه ها انجام میدن و فشار خون بریده بودم سر غذا و استراحتش ازش میپرسیدم واسش رمز گذاری میکردم خودش میگه ۱۰ تا سوال از اونا اومد زدم😂

از طرفی نباید تو خونه سر و صدا میکردم نباید با کسی رفت و آمد میکردم کلا نباید ایزولیشنش رو بهم میریختم.

همسرم سال دو بود باهم دوست شدیم میدونستمم هیچ حمایتی نداره ولی بهش گفتم خودم تا تهش پشتتم و واقعا الان ۶ ساله پای حرفم موندم…

من خیلی تو کانالای انتخاب رشته و مشاوره بودم برای اینکه بتونم همسرم رو راهنمایی کنم اونجا خیلی میشنیدم که میگفتن رشته دستیاری خیلیش هم به قسمت برمیگرده اونموقع میگفتم چه ربطی داره رتبه میاد انتخاب میکنی هرچی میخوای دیگه.ولی الان میبینم ما هیچوقت ent جزو انتخابامون نبود واقعا بخش زیادیش قسمت بود!

توکل به خدا انشالله هرکی تلاش میکنه جوابش رو بگیره چون خیلی شیرینه

سرت رو هم درد اوردم😅

انشالله شما هم موفق ترین و شاد ترین و سلامت باشی😘

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
یعنی میشه چند روز شیفت؟ببخشید عزیزم ازدواج با پرستار خوبه؟شما خودت شغلت‌ چیه؟کادر درمانی؟

من مهندس ایمنی بهداشتم تو بیمارستان

من آدم حساسی نیستم نه رو روابط همسرم نه رو عدم حضورش مشکلی ندارم بنابراین با شغلش مشکلی ندارم

ولی خب پرستاری هم روان هم جسم ادمو فرسوده میکنه، چندرغازم حقوقشه که به سختی کارش نمی ارزه

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
قربونت برم عزیزمبخدا پوستمون کنده شد خودش همیشه میگه تو پا به پای من استاجر شدی اینترن شدی دفاع کردی ...

نبابا خواهش میکنم

خیلی خوشحال شدم از اشنایی و همصحبتی با شما

و همچنین لذت بردم از اینکه حرفاتون رو شنیدم

خیلی انرژی مثبت گرفتم ازتون،خیلی لذت بردم از شنیدن این همه حمایتی ک از همسرتون داشتید،ایشون قطعا خیلی خوشحاله که شما رو داره و البته هرکسی دوست داره که یه فردی مثل شما تو زندگیش باشه

انشالله همیشه سلامت و شاد باشید در کنار همسرتون❤️❤️❤️❤️❤️و همچنین موفقیت های روز افزون برای خودتون و استاد شدنتون و افتتاح مطب همسرتون 

میشه ازش بپرسی با لیسانس هم میشه کار کرد یا نو اینکه کلینیک از خودشه یا کار میکنه اونجا

اگه پارتی داشته باشی چرا که نه همه چیز پارتیه

نه اونجا کار می کنه

یه مدت  کمپ خصوصی کار می کرد ۱۵روز خونه بود ۱۵روز شیفت اونجا مزایاش بهتر بود

اعصابش نکشید

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
نبابا خواهش میکنمخیلی خوشحال شدم از اشنایی و همصحبتی با شماو همچنین لذت بردم از اینکه حرفاتون رو شنی ...

قربون تو دختر گل🌹🌹❤️❤️

یکم ازسختیای پرستاری میگی منم میخوام برای پرستاری بخونم ولی میگن خیلی سخته ارزش نداره یعنی واقعاارزش ...

شب بیداری و شیفت های سنگین واقعا کار هر کسی نیست من همسرم زیر چشماش همیشه گود و تیره س از کم خوابی

بعد با اینهمه کار حقوقش خیلی کمه، خطرات الودگی های بیمارستانی مختلف هم همیشه هستش

هر شغلی سختی های خودشو داره ولی کار تو بیمارستان یکی از سختترین شغلاس و حقوقش نسبت به سختی کارش خیلی کمه

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن