2777
2789
اتفاقا هیچ کلاسی ام ندارهماشین کسی ک کارمنوه تهش دناعه.خونه ش وسط شهرولی ماشین کسی ک شغلش ازاده سانت ...

شوهر شما حتما زرنگ و کاربلد شغل آزاد هرکسی نمیتونه موفق بشه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

اونایی که پرستارین لطف میکنیدازسختیای شغلتون بگید اینکه پشیمونیدیانه ازاینکه این راهواومدید

من دوازده ساله پرستارم.پشیمون نیستم چه بسا رشته دیگه ای می رفتم الان بیکار بودم.الان خونه و ماشین دارم و پس انداز.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پرستاری بد نیست ولی حتما یه همسر حامی و بادرک میخوای و مادری کسی که فردا روز بچه دار شدی کمک حالت با ...

یعنی شغلش زیادسخت نیست اگه مجردباشی اخه من فکرنکنم بتونم ازدواج کنم دیگه چون اینجاتوشهرماکسی دختربالا20نمیخواد

💍❤️

حقوقش باید بالای ۵۰ باشه

نه متاسفانه اینقدر که نیست🥲😂

کلا چیزی ک درمورد برنامه نویسا تو شبکه های مجازی و اینا میگن خیلی با اغراقه:)

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌

بیکاری عجب شغلیه😂😂😂😂😂😂

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

اره مشخصه ent جز رشته های تاپه قبول شدنش کار راحتی نیستجسارتا خودتون کادر درمانید؟میتونم بپرسم رتبه ...

من کادر درمان نیستم علوم پایه پزشکی بودم میخواستم واسه هیئت علمی اقدام کنم که پشیمون شدم

رتبه‌ش خیلی خوب شد ولی نه تک رقمی😅

از همه بیشتر همسرم قلب دوست داشت قصدشم این بود اولین انتخابش رو قلب بزنه

ولی نمیدونم در جریانی یا نه امسال دو بار رتبه دادن بخاطر اعتراض بچه ها

رتبه دومی همسرم بهتر شد همه بهش گفتن حیفه بیشتر فکر کن قلب قشنگه ولی جوانب دیگه رو هم بسنج وقتی رتبه‌ت خوبه

خلاصه دیگه همسرم اولیت اولش رو گذاشت رادیو تهران ولی اونو نیاورد

ولی رادیو ایران و بهشتی رو نزد چون gp تهران بود خیلی تهران رو دوست داشت واسه رادیو فقط تهران رو زد رادیو رو هم فقط بخاطر رست بودنش دوست داشت

دیگه اولویت بعدیش ent رو اورد

الان از ent راضیه میگه گسترده‌س هم عمل داره هم کمی پروسیجر داره.

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
یعنی شغلش زیادسخت نیست اگه مجردباشی اخه من فکرنکنم بتونم ازدواج کنم دیگه چون اینجاتوشهرماکسی دختربال ...

نه سخت نیست شاید فقط سال های اول.بعدم شما پرستار باشی سرت دعواست😅 من بعد عقدم هم تو محل کارم خواستگار داشتم

کجاش خوبه دولتی؟همسر سابق من کارمند یه وزارتخونه بود الان حقوقش حدود ماهی ۳۵.۴۰ولی همسر الانم مانتو ...

ماهی یک میلیارد و هشتصد میلیون؟ مانتو فروشی؟

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت

میخوای چیکار؟ معلومه دیگه شغل آزادا شرکت نفتیا درآمداشون بهتره

اینم سندش😁بیچاره معلمها!

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

من کادر درمان نیستم علوم پایه پزشکی بودم میخواستم واسه هیئت علمی اقدام کنم که پشیمون شدمرتبه‌ش خیلی ...

بسیار هم عالییی انشالله موفق باشن و معروف و نامدار

همچنین خودتون انشاالله استاد شدنتون

Ent که عشق ۹۰ درصد اینترناست😂و البته قلب و رادیو هم عالین

ایشون استریت بودن یا طرح رفتن؟

بعد جسارتا زمانی که خونه بودن و درس میخوندن هزینه های زندگی از کجا تامین میشد؟

قول میدم این اخرین سوال باشه😂😂❤️

والا راننده تریلی ام آنقدر درآمد نداره دیگ نهایت ۱۰۰ میلیون ن ۱ میلیارد و ۸۰۰

راننده تریلی ماهی 100 شوخی میکنی دیگه یا از درامدا خبر نداری .

من نمیگم اون کاربر راست میگه یا نه اما خدایی ماهی 100 برا رلننده تریلی شوخیه

😹😹دهنت سلبیس

والابه خداخجالتم نمیکشه حرف میزنه نه اینکه خودش هفت نسلش دکترن

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم