2777
2789
یعنی میشه چند روز شیفت؟ببخشید عزیزم ازدواج با پرستار خوبه؟شما خودت شغلت‌ چیه؟کادر درمانی؟

برادرشوهر من پرستار اصلا خونه نیسسسسست با ی پرستارم ازدواج کرد من میگم شاید هفته ای یه بار همو میبینن چون دوتاشونم اضافه کاری وایمیستن

برادرشوهر من پرستار اصلا خونه نیسسسسست با ی پرستارم ازدواج کرد من میگم شاید هفته ای یه بار همو میبین ...

یعنی اگه به قول این دوستمون همه اضافه کارش رو وایسه هیچ وقت خونه نیست؟

بعد شرایط مالیش چطوره؟

یعنی مثلا بده ازدواج با پرستار؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی اگه به قول این دوستمون همه اضافه کارش رو وایسه هیچ وقت خونه نیست؟بعد شرایط مالیش چطوره؟یعنی مثل ...

اونا تو شهرستان زندگی میکنن چون دوتاشون کارمند هستن وضعشون خوبه سر یه سال خونه 120 متری خریدن و ماشین اما همیشه سرکار هستن فک کن فردای عروسی که عروس خانم شیفت بود🤕 یا برادرشوهرم تا شب قبل عروسی شیفت یه وضعی اکثرا مهمونیم شرکت نمیکنن چون شیفتن

مهندس شیمی ، ۱۲ 

اما مستاجر نیستیم💪

بچه نداریم 😄

قسط و بدهی نداریم🤑

اما پس اندازم نداریم🤣

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

عزیزم ازاول مادرشوهران شالله که روزخوش توزندگیش نبینه انقدبدعادتش داره خودشوهرم میگه هرجارفتم کارکنم ...

آره واقعا نباید مردا رو نازنازی بار آورد. شوهر من یه سال بخاطر بیماریش بیکار بود یک سالم هر کجا میرفت واس کار اوکی نمیشد من حقوق داشتم . دیگه حس میکردم من خرجی میدم اینم تنبلیش میاد بره سرکار . بعد ک رفت سرکار ی روز گفت کارم سخته و فلان گفتم خو برو سر یه کار دیگه .گفت دیگه این حرعو نزن نذار لوس بشم دوباره بیکار بشم و فلان آخرم مقصر من شدم😂😂 

الان صبح پا میشه یه وقتایی میگه خستمه دیر برم و فلان اصلا محل نمیدم . میبینم پاشده رفته . یا دیشب میگفت پس انداز کنیم اگه بیکار شدم و فلان .. گفتم بیخود میکنی بیکار بشی 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

ن دیگه کلا روم غیرتیه نمیزاره کاری کنم منم با دخترم خونه ایم تا خودش بیاد باهم بریم بیرون

تنهایی نمیتونی جایی بری مثلابادخترت پارکی یاخونه ی مامانی

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
آره واقعا نباید مردا رو نازنازی بار آورد. شوهر من یه سال بخاطر بیماریش بیکار بود یک سالم هر کجا میرف ...

اصلاشوهرتنبل خیلی سخته واقعامن دیگه انقدسرشغرمیزنم خسته شدم

مثلاشوهرم میگه وارمون کنارسده ابه اهان پادرشوهرم ای وای نروتواون کارفلان بهمان اخه یکی نیس بگه زن نره اون کارپس تاشب زیرگوش من زرنزن شکهرم نداره دیگه نمیتونه خرجی بده

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
مگه شغلم کلاس وبی کلاسی داره مردی که به خاطرزنوبچش کارکنه وپول دربیاره حالابایدبشینه یه کارباکلاس بی ...

خوب یعنی این طور که شما میگید یه پزشک با رفتگر هیچ فرقی نداره🫤

کلاس کاری هم مهمه به اندازه ی خودش🤌

به پشمانتان بیاموزید که هر تاپیکی ارزش ریختن نداره😇

[QUOTE=360158943]خوب یعنی این طور که شما میگید یه پزشک با رفتگر هیچ فرقی نداره🫤 کلاس کاری هم مهمه به اندازه ی خودش

مگه من شماروریپ زدم بهرامعلی ان شالله یه شوهردکترگیرت بیادنه رفتگر

تنهایی نمیتونی جایی بری مثلابادخترت پارکی یاخونه ی مامانی

نه من اینجا غریبم مامانم ازم دوره یه شهردیگس 

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

نه من اینجا غریبم مامانم ازم دوره یه شهردیگس

چه میشه کردقشنگم ان شالله درست میشه 

شوهرم منم بعضی جاهاحتی نمیزاره پاموبزارم خوبه شوهرت خودش میبرتت

من خودم پسرم خانوم محترم🤦

توسایت زنونه مامردنداریم اگه هم مردی باشه میشه زن خودتودیدی حتمامردی؟