2777
2789
عنوان

عذاب وجدان شیرخشکی شدن بچم

183 بازدید | 27 پست

سلام خانوما اینروزا هیچکسو ندارم که باهاش دردودل کنم اومدم یکم اینجا حرف بزنم خالی شم 

حدودا چهارماهه که زایمان کردم سزارین، بچه اولمه، بعدزایمان ده روزی استراحت کردم و دیگه همسرم نذاشت برم خونه مامانم استراحت چون قراربود درگیر جابه جایی خونه بشیم البته کارسنگینی نمیذاشت بکنم ولی خب باید خونه میموندم تانظارت کنم ولی خب واقعا احتیاج به استراحت داشتم خیلی بدنم ضعف داشت خونریزیم زیاد بود یه روزایی حتی نای راه رفتن نداشتم

دوهفته اول شیرخودمو دادم به بچم بعدبردیمش برا قد و وزن که دکتر گفت وزنش کمه یه مقدار پیش متخصصی رفتیم که همسرم پیداکرده بود گفت سه ساعت سه ساعت به بچه 10 روزه شیر بدم اونم فقط ده دیقه فکرشو بکنیییید اصلا مغزم سوت کشید هرچی ام به شوهرم گیر دادم بریم پیش یه دکتر دیگه قبول نکرد و پشت گوش انداخت 

وقتی به پسرم شیر میدادم خب چون زودفکش خسته میشد خیلی زود از شیرخوردن دست میکشید معلومه طاقت نمی‌آورد تا سه ساعت به خاطر همین خیلی وقتا مجبوری شیرمو میدوشیدم توشیشه که مقداربیشتری شیربخوره و تایم بیشتری سیر باشه و خیلی فشار روانی بهم وارد میشد سراین قضیه ،وگرنه شوهرم میرف رواعصابم که چرا زود زود شیرمیدی از یه طرفم تو هیچ کاری کمکم نمی‌کرد نه ظرفی بشوره نه خونه ای مرتب کنه هیچیه هیچی...اونم همون ماه اول......... سرمسائل مختلف باهم بحثمون میشد و اعصابم به شدت بهم ریخته بود تا اینکه به مرور شیرم کم شد میدونم هم تغذیه ام خوب نبود اصلا وقت نمیکردم به خودم برسم، هم استراحت نداشتم اصلا هم اینکه خیلی عصبی شده بودم از دست همسرم ،پسرمم دیگه موقع شیرخوردن اذیتم میکرد گاهی اوقات سینمو می‌گرفت گاهی اوقات نمیگرف واین خودش باعث شده بود شیرم خیلیییی کم بشه 

باکلی دعوا بچمونو بردم پیش یه متخصص دیگه که گفت کمکی شیرخشک بده ،و طبق تقاضای شیرخوار بهش شیربده اصلا ساعتی نکن بچه رو

منم بازیکی دوهفته تلاش کردم شیرخودمو بدم اما دیدم آنقدر شیرم کم شده که فقط دارم خودمو بچمونو عذاب میدم واسه اون یذره شیر ودیگه یروز بیخیال شدم و کلا شیرخشک دادم ولی خب عذاب وجدان اینکه نتونستم شیرخودمو بهش بدم ولم نمیکنه حتی همین الان موقع نوشتن اینا دارم گریه میکنم همش حس میکنم در حقش کوتاهی کردم فقط پنجاه روز تونستم بهش شیر بدم ....اماخب واقعا از لحاظ روانی تحت فشار بودم شاید ازاین پنجاه روز یه ماهشو باشوهرم قهر بودم و چندبار دعوای شدید داشتیم شاید اصلا خوب نبود تو اون حالم بهش شیر بدم چون اعصابم به شدن بهم ریخته بود .....الان بعد گذشت چندماه همه چی خوب شده رابطمون بهترشده باهمسرم ولی خب این عذاب وجدان لعنتی ولم نمیکنه و میشه گف هرروز بابت این قضیه ناراحتم .....

خدایا شکرت....خیلی دوستت دارم❤️💌🕊️....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا بزن تو سر شوهرتمن هر ۴۰ دقیقه یک ساعت شیر میدادم حتی شب تا صبح باورت میشه

آنقدر رابطمون خراب شده بود که نگم برات ولی از یه جابه بعد بیخیال شدم...آخه ازدواج دومم هست نمیخام دیگه زیاد کشش بدم موضوعو

آنقدر رابطمون خراب شده بود که نگم برات ولی از یه جابه بعد بیخیال شدم...آخه ازدواج دومم هست نمیخام دی ...

درمورد مسائل بچه داری از شوهرت چیزی نپرس خودشم خواست نظر بده چیزی نگو ولی کار خودتو کن. مردا چ میدونن درمورد بچه کوچیک

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

اصلا ناراحت نشو

اشکال نداره

ولی خب تغذیه واستراحت برای زن زائو از واجباته

باید ازقبل با همسرت هماهنگ میگردی که تا یه مدت بری خونه مامانت تاهم به تغذیت برسه خم استراحت گنی تا جونشو داشته باشی به بچه شیر بدی،خواب کافی واستراحت وتغذیه خیلی تو شیر دادن موثره

یا مامانت وخاهری مادرشوهری کسی میومد پیشت میموند

بعد شما بخاطر زایمان یکم هورمونات بهم ریخته حساس شدی

همسرت باید بیشتر درکت کنه هواتو داشته باشه

هر سه ساعت؟؟؟؟بچه ی کوچولو معده داره زود پر میشه زودم خالی ولی غصه نخور این همه بچه شیرخشک میخورن بچ ...

اره متاسفانه خداخیرش نده 

اره میدونم شیرخشکم اونقدرا بدنیس 

ولی از لحاظ بعدعاطفیشم ناراحت شدم میدونی احساس میکنم هیچجوره نمیتونم اون محبتی که با شیردادن به بچم میدادمو الان بدم 

شما کلا شیرت کم بود 

اینکارا هم نمیکردی بازم شیر نداشتی

بعضی ها ژنتیکی کم شیرن

حالا بچه ی دوم اوردی اگه سر اون شیر داشتی بچه بازی درنیار  بهش شیر بده 

الان هم بت بچت تماس پوستی مثل زمانی که شیر میدادی داشته باش

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
اصلا ناراحت نشواشکال ندارهولی خب تغذیه واستراحت برای زن زائو از واجباتهباید ازقبل با همسرت هماهنگ می ...

ازقبل هماهنگ شده‌بوديم یهو حرفش عوض شد که نمیخاد بزی و فلان حتی سراینم با هم حرفمون شد ....مامانمم ناراحت شد دیگه کمتر میومد من موندم و کارخونه و بچه داری و ....

اره متاسفانه خداخیرش نده اره میدونم شیرخشکم اونقدرا بدنیس ولی از لحاظ بعدعاطفیشم ناراحت شدم میدونی ا ...

ن اصلا اینجوری فکر نکن حالا یکم ک متوجه شد باهاش بازی کن وقت بگذرون این روزارو فراموش میکنی

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 
درمورد مسائل بچه داری از شوهرت چیزی نپرس خودشم خواست نظر بده چیزی نگو ولی کار خودتو کن. مردا چ میدون ...

بابا کارش یه جوریه که از ظهر خونس و متاسفانه تو همه‌چی نظر میداد و دخالت میکرد الان محکمتر جلوش وایمیسم ولی افسوس می‌خورم که چرا ازاول واینسادم

دکتر به من می گفت شیر مادر رو طبق تقاضای شیر خوار بده اما اگر شیر خشک می دی زودتر از یک ساعت و نیم نده‌.

منم کمکی می دادم..یه ربع سینه..بعدش فیدینگ تیوب می گذاشتم تو شیشه شیر خشک و از کنار سینم وارد می کردم..بعد ۶ ماهم دیگه شیر خشک رو کم کردم و به جاش غذا و شیر خودم می دادم..

دیگه الحمدلله این شیر خشک هست..مهم گرسنه نبودنش هست و تامین نیازهای بدنش..البته شیر مادر بهتره ولی شرایط،شما هم سخت بوده

خاله من می گه یه بچه داشتم به خاطر این که شیر نداشتم ۴ ماهگی مرده..همسایمونم شیر گاو داشته ولی بهمون نمی داده..دلم خون شد اینا رو ازش شنیدم..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
بابا کارش یه جوریه که از ظهر خونس و متاسفانه تو همه‌چی نظر میداد و دخالت میکرد الان محکمتر جلوش وایم ...

عیب نداره افسوس گذشته رو نخور ک فقط خودت اذیت میشی ازین ببعد رو سفت بگیر

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
شما کلا شیرت کم بود اینکارا هم نمیکردی بازم شیر نداشتیبعضی ها ژنتیکی کم شیرنحالا بچه ی دوم اوردی اگه ...

نه شیرم کم نبود مدام از سینه ام شیرمیریخت اون دوسه هفته اول چندروزی ام بچه ام به خاطر زردی بستری بود شیرمو میدوشیدم کلی براش شیر می‌بردم ولی همون که همسرم نذاشت استراحت کنم و ازیه طرفم اعصابمو بهم می‌ریخت یهو اصلا شیرم کم شد