2777
2789

باید گریه کرد برا تربیتش چون سنش هم کم نبوده بگیم از رو بچگی این کارو انجام داده

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

درس 

پرسش کلاسی

کوئیز کتبی 

مانتو های گشاد و حال ب هم زن

بدبختی بیچارگی 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا دلت بخواد همش خاطره بود 

قبل مدرسه می‌رفتیم دریا همونجا صبحونه می‌خوردیم.. گوشی میبردیم..

ناهار درست میکردیم 

می‌خوابیدیم و...

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.  k.i4.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

من تو دوران کرونا یه گروه داشتم مربوط به عربی مدرسه

بعد یه بار دستم خورد وقتی معلم داشت ویس میداد یه استیکر فرستادم ک.. نگو مومن

بعد انقدر هول شدم زدم فقط حذف برای خودمم 

بعد از گروه لفت دادممم

بعدش معلمم ادم کرد نوشت چطوری مومن؟

تا مدت ها خجالت میکشیدم وقتی میدیدمشش😂😂

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

معلم ما اومد شیمی درس بده یکی از بچه ها فضا رو شیمایی کرده حالمون به هم خورد از درس چیزی نفهمیدیم .معلم ریاضی قدش کوتاه بود گچ هارو میزاشتیم بالای تخته نمیتونست برداره میپرید بالا .معلم عربی داشت درس می داد ترقه ترکوندیم چسبید به سقف .بازم بگم؟

باید گریه کرد برا تربیتش چون سنش هم کم نبوده بگیم از رو بچگی این کارو انجام داده

این ک خوبه 

نوشیدنی  میوردن میخوردن شنگول میشدن معلمارو ایستگاه میکردن

این ک خوبه نوشیدنی میوردن میخوردن شنگول میشدن معلمارو ایستگاه میکردن

😑🤦🏻‍♀️

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

دبستان افتضاح

راهنمایی خوب بود ولی سال هشتمش بزن بزن کردم دوبار آدم کردم ی سلیطه خانمو

دبیرستانم خیلیییی خوش گذشت

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱