سال چهارم ی معلم داشتیم که تنبغزیاد میکرد و انتظار داشت با ۱۰سال سن کنفرانس بدیم ی بار از من خواست کنفرانس بدم ،درسم خوب بود ولی خجالتی بودم ،خلاصه اونروز انقد گوشمو کشید تا دو روز درد میکرد ،اومدم ب داداش بزرگم گفتم اونم ی روز بعد از ظهر اد ۴چرخ ماشینشو خالی کرد ،بدبخت تا شب یکی یکی لاستیک میبرد باد میزد ماهم پرو پرو نشسته بودیم نگاه میکردیم ،بعدها داداشم گفت کار منا بود
♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مدیر فامیل دورمون بود ب من اعتماد داشت و کلید میداد ما بریم تو نماز خونه یا اتاقهای خالی میگف چک کن کسی گوشی نیاورده باشه منم میگفتم بخدا قسم بچه ها نیاوردن
خودم همیشه میبردم🤣
تازه الانم مدیرمون عمه ی نامزدمه هنوز نفوذم بیشتر شده🤣
تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣
سال چهارم ی معلم داشتیم که تنبغزیاد میکرد و انتظار داشت با ۱۰سال سن کنفرانس بدیم ی بار از من خواست ک ...
دم داداشت گرم 😂
وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛ هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️
مدرسه ابتدایی نزدیک مدرسه بود وقتی حیاط بازی میکردیم در که با ز بود وقتی مامانم از کوچه رد میشد ذوق مرگ.میشدم
یبارم دوم ابتدایی مریض شدم معلمم برو در خونمون تحویل خانوادم داد 😂
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم