2777
2789

میدونی دیگ خودکشی با قرص برنج حتی پشیمونم بشی فایده نداره؟

میدونی ک قبل مرگ بدترین زجرو تحمل میکنی؟همه اجزای داخلی بدنت شروع میکنن ب از بین رفتن و پوکیدن و ترکیدن و ذوب شدن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما برا برنجامون میخاستیم، پیدا نکردیم، سفارش دادیم یه برنج فروش از شمال برامون پست کرد.

یه پیشنهاد دیگه بجاش برات دارم‌

سرچ کن سایت دکتر دکتر، یه متخصص روان پزشک پیدا کن و باهاش ویزیت تلفنی بشو، داروهایی که میگه رو مصرف کن، تمایل به خودکشیت از بین میره

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

کاش خودکشی گماه نبودن اونوقت من راحت میرفتم انجامش میدادم شمام صبوری کن 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

افکار خودکشی واقعی نیستن 

افسردگی باعث میشه عملکرد سلولای عصبی و هورمونا تغییر کنن همه اینا باعث میشه افکار اغراق شده منفی به وجود بیاد و فرد فکر کنه دنیا به آخر رسیده

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

خانمامیشه بگید من چیکارکنم منی ک هرردز کتک میخورم درحد مرگ بیگناهم بی ادبی نمیکنم بی حرمتی نمیکنم ولی شوهرم روانیه میزنه منو تغییرم نمیکنه ۶ساله بزرگتریم ندارم ک منو نجات بده

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

بدترین مرگ مسمومیت با قرص برنجه 

تو بیمارستان یه مورد خودکشی بود دختره جیگرش تیکه تیکه شده بود فقط خون بالا میاورد و لحظه های آخر التماس میکرد به دکترا نجاتش بدن 

اما متاسفانه دووم نیاورد فوت شد💔

خانمامیشه بگید من چیکارکنم منی ک هرردز کتک میخورم درحد مرگ بیگناهم بی ادبی نمیکنم بی حرمتی نمیکنم ول ...

بفرستش روانپزشک حتما..اگه نمیره..عرقیات ارامبخش قاطی اب کن بده بخوره..یا گل گاوزبون

بفرستش روانپزشک حتما..اگه نمیره..عرقیات ارامبخش قاطی اب کن بده بخوره..یا گل گاوزبون

نمیخوره میگه من خیچیم نی ادم تونسی روانی توهستی گوش نمیدی بمن از نوجوونی همینجوری بوده یبار روانپزشک بردنش خانوادش ولی درس نشدقسمتم اینه منم انگار راه چاره ای نیس

فردی که دست به این نوع مرگ میزنه تا اخرین لحظه ی مرگش هوشیاره و سوزش خیلی شدید تو کل بدنش حس میکنه

کسایی که این نوع مرگ رو انتخاب میکنن بدترین لحظات رو تجربه میکنن…

قرص برنج وقتی خورده میشه گاز سمی داخل معده ازاد میکنه.

حالا سوال اینجاست

چه اتفاقی تو بدن فرد میوفته که بدترین لحظات رو تجربه میکنه و زجراورترین مرگه ؟

اتفاقی که تو بدن میوفته اینه که اندام های داخلی شروع به از بین رفتن میکنن اروم اروم و تک به تک 🫁🧠🫀

چون گازی که از این قرص ازاد میشه نمیزاره به اندام های داخلی اکسیژن برسه در نتیجه باعث میشه اندام ها از دست برن ..

اولین اندامی که فاسد میشه و از بین میره معده هست اما قسمتی که فاجعه باره اینه که مغز هنوز سالمه ….🧠

شما در کمال هوشیاری و با چشمانی باز تک تک ارگان های بدنتو از دست میدی….

این فرایند انقدر دردناکه که اونا التماس میکنن که نجاتشون بدیم اما هیچچچچچ کاری نمیتونیم بکنیم هییییچ کاری

و تنها حسی که اون لحظه دارن پشیمونیه چون دارن شدید تری درد و تحمل می کننکبدت به شدت درد داره ولی بعد از یه مدت درد تموم میشه و ریز این یعنی کبد از بین رفت ....... درد شدید پهلو میگیری چون داری کلیه ها تو از دست میدی ... اونقدر دردت زیاده که مغز دیگه تحمل و قدرت پاسخگویی به این همه دار و رو نداره

اما میرسیم به حیاتی ترین ارگان 🫁

نفس کشیدنت با اختلال رو به رو میشه که دیگه نمیتونه ادامه بدهتو چشمات بازه داری به این فکر میکنی که این چه کاری بود کردم ولی.. کم کم لبات داره کبود میشه و ریه ها از بین رفت....و تو مردی

قسمت تلخ اینه که تو مراحل پایانی مغز هوشیاریشو از دست میده و تو تمام دردار و حس کردی ...

قرص برنج شوخی بردار نیست اگر یه موقع به سرتون زد به زندگیتون خاتمه بدین هیچوقت طرف این قرص نريد

قرص برنج هیچ برگشتی نداره اگه ۵ در صد هم امکان زنده بودن باشه اونقدری به بدن اسیب زده که زنده بودن هم فاییده ای نداره