2777
2789
عنوان

خواستگارم دلمو برده اما 🥲

1073 بازدید | 73 پست

امروز رفتیم بیرون باز حرف بزنیم 

چون جلسه ی قبلی که خونمون بودن راجب مهریه حرف زدیم اونا میگفتن 14سکع ما می‌گفتیم 313سکه 

خلاصه امروز تنهایی رفتیم پارک حرفامونو بزنیم 

پسره سر حرفش بود 

بهم می‌گفت تو انگار آهن پرستی و از اونایی باشی 

که بعدا مثلا ی طلا بخوای ولی من اون لحظه پول نداشته باشم و تو اصرار کنی که باید بخری 

بعد گفتم فقط به خاطر مهریه اینو میگی گفت آره 

از مهریت که کوتاه نیای یعنی بعدا سر هیچی کوتاه نمیای 

خلاصه خیلی بهم بر خورد و گفتم کاملا اشتباه میکنیو 

کلا ناراحت شدم دیگه حرفی نزدم 

ولی آخرش نگام کرد و گفت از شما خوشم میاد و اخلاقتم دوستدارم باز فکر میکنم ببینم چی میشه 

خلاصه شمارمم گرفت 

قبلا فقط مادرا شماره ی همو داشتن 

الان پسره شمارمو ازم گرفت و تک انداخت 

ولی من ازش خوشم اومده میشه صلوات بفرستید درست بشه 

خدایا مرسی ♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم این ادم از الانش مشخصه چجور ادمیه بعد شما خوشت اومده؟ 

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه. 

خوب مهریه رو کم کنید.خدایی با این گرونی ۳۰۰ تا سکه زیاده.منم مادرم پسرم وقت زن گرفتنش بشه راضی به مهریه زیاد نمیشم.البته اگه دخترم داشتم مهریش و کم مینداختم.اگه پسر خوبیه لگد به بختت نزن

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید

بی ادب بوده . یعنی چی آهن پرست ! 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

با چ اعتماد بنفسی با سکه ۶۰ تومنی ۳۱۳ تا سکه میخای،فکر کروی طرف بلانسلت جمع حالیش نیست؟ اصلا خودت میدونی چند تا صفر داره این عدد

با این رویه دخترا گرفتن ک مسابقه تو طلاق گرفتنه، با پسره موافقم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

نه نمیفرستم چون نشه بهتره  گفته فکر کنم ببینم چی میشه؟؟ چه چیز حاصی هس حالاااا  این نشد یکی دیگه 

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌
عزیزم این ادم از الانش مشخصه چجور ادمیه بعد شما خوشت اومده؟

با این وضع طلاق تو جامعه و گرفتن مهریه ها از طرف خانوما والله پسره عاقله 

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید