2777
2789
عنوان

دعوامون شد شوهرم زد شکوند وسایلو

1648 بازدید | 60 پست

دیشب داشتیم حرف میزدیم برگشت گفت اون دوستم رفتیم خونشون یه هفته اس عروسی کردن روشویی نداشتن اما چجوری زنش میگفت می‌خندید منم گفتم روشویی ندارن یه هفته اس عروسی کردن خونشون از واسه ما قشنگتره اومد وسایلو زد شکست درو کوبید گفت گمشو ببرمت خونه بابات منم زنگ زدم مامانم گفتم زده وسایل شکونده مامانمم گفت بابات الان زنگ میزنه به بابای شوهرت میگه بابام زنگ زد مادرشوهرم اومده پایین میگه تو یه جوراب از خونه بابات نیوردی و هزار تا حرف شوهرم یه هفته بود هی میگفتم بریم وسایل مواد غدایی بگیریم برنجم همه چیم تموم شده بود بعد یه هفته اونم با منت اومد گرفتیم هر چیم برمی‌داشتم میگفت اصراف نکن اومده پایین میگه مادرشوهرم مگه خونه پدرت چی میخوردی 

در واقعیت مامانم بهترین جهیزیه رو داده همه مارک ولی اونا وسایل ریز میخاستن بخرن قهوه ساز شکسته همه مارک های بد چرت خریدن نه سرویس طلا خریدن برام تو خریدم هیچی نگرفتن دو سه تا لباس ن لباس زیر گرفتن ن سارافون لباس خونه هیچی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا قسمتی که مادرشوهرت اومد پایین فهمیدم

بعدش پیچیده شد بدون ویرگول

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

اینبار گذشت ولی مدیریت کن بحثارو به خونواده ها نکشونید همین روندو ادامه بدین خونواده ها دشمن میشن بع ...

ببین چند بار زده شکونده به کسی نگفتم اگه نمیگفتم فکر می‌کرد من بی خانوادم هر کاری دلش میخاد میتونه انجام بده باهام تاپیک هامو بخون شوهرم یکسره میره میمونه بالا منم تو شهر غریب میمونه تنها تو خونه شب تا صبح شهر کوچیکیه خودمم نمیتونم تنها برم بیرون