2777
2789
عنوان

خانمها این نشونه حاملگیه یا نه

82 بازدید | 12 پست

بهم نخندید فقط چون تجربه اولمه

دیروز اقدام کردم امروز یکم انقباضات و درد خفیف قسمت رحم و شکم دارم...انقدر زود بروز میده حاملگی یا توهم زدم؟

بدنت ب اقدام واکنش نشون داده عادیه 

اقدام اولته؟

نبابا انقدر زود ک نشون نمیده حداقل ۲یا ۳هفته بعد نشون میده

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر ورود آب م.ن.ی به داخل رحم باعث تغییرات هورمونی و برخی انقباضات میشه طبیعیه حتی زمان پریود رو عقب و جلو میکنه بارداری ربطی به علائم نداره لطفا دلخوش نکنید به تغییرات بدن

اقدام کنید و استرس نداشته باشید هرچی بی خیالتر باشین زودتر باردار میشین ان شا الله

از سال ۹۴ تو نی نی سایتم نه کاربریم تعلیق شده نه ترکیده فقط رمزامو فراموش میکنم🙈 قبلا با نامهای چیچک‌ و تمنا۶۷ فعالیت میکردم. 
بخاطر ورود آب م.ن.ی به داخل رحم باعث تغییرات هورمونی و برخی انقباضات میشه طبیعیه حتی زمان پریود رو ع ...

زودترین زمانی که میشه متوجه شد باردار هستی کی هست و فقط با بی بی چک میشه فهمید؟

اره تقریبا ...یعنی چی به اقدام واکنش نشون داده

یعنی ب بدنت شوک وارد شد منم همینجوری بودم ۳ماه پیش بعد ۶ماه کلاااا هیچ جلوگیری نداشتیم بدنم هینجوری بود شکمم منقبض میشد حتییی موقع پریودم حالت تهوع داشتم چیزی نیس ب بدنت شوک وارد شد

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

زودترین زمانی که میشه متوجه شد باردار هستی کی هست و فقط با بی بی چک میشه فهمید؟

بله بی بی چک حتی زودتر از آزمایش خون نشون میده بارداری رو

حداقل ده روز از اقدامتون بگذره

بهترین راه اینه صبر کنید موعد پریودتون برسه اگر نیومد موعدش گذشت بی بی چک بزنید این مطمئن ترین زمانه

از سال ۹۴ تو نی نی سایتم نه کاربریم تعلیق شده نه ترکیده فقط رمزامو فراموش میکنم🙈 قبلا با نامهای چیچک‌ و تمنا۶۷ فعالیت میکردم. 
یعنی ب بدنت شوک وارد شد منم همینجوری بودم ۳ماه پیش بعد ۶ماه کلاااا هیچ جلوگیری نداشتیم بدنم هینجوری ...

زودترین وقتی که میشه متوجه شد باردار هستی کی هست و از چه طریقی؟ فقط بی بی چک؟از کی بزنم؟

زودترین وقتی که میشه متوجه شد باردار هستی کی هست و از چه طریقی؟ فقط بی بی چک؟از کی بزنم؟

۴یا ۵روز از موعد پریودت گذشت آزمایش خون و بی بی چک  قطعی نشون میدن