فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
مثلاً چند روز پیش یه دود سفید رنگ درست رو به روم با فاصله ی یک متری تو پذیرایی دیدم...فکر کردم همینجوری به چشمم اومده...چند شب بعد تو آشپزخونه بودم بعد یه دود تقریبا قهوه ای تو اتاق دیدم که تا نگاهش کردم محو شد
خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂
فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
البته یه بار هم بختک گرفته بودم از لابه لای چشمم دیدم که دوتا دود سریع از اتاق اومدن بیرون و از یه مسیری به بعد محو شدن...اما الان چند باری هست دارم تو بیداری دود میبینم
یهه بار درست رو به روم تو پذیرایی...یه بارم تو اتاق خواب...البته قبلاً هم تو حموم دیده بودم
حیوون خونگی چیزی داری؟؟
منم یه مدت اینجوری بودم فهمیدم افت فشار دارم😂جلو چشمام مدام سیاهی میرفته
نهه من اینو از دور دیدم...اونی هم که از نزدیک دیدم سفید بود...یه لحظه مثل یه ابر اومد جلو چشمم و رفت...با فاصله ی تقریبا دو متری از زمین...گفتم والا این چی بود