اینا همه محض اطمینان داریم میگیم وگرنه هیچ ترسی نداره
فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
یعنی دود میبینی؟ چه رنگین؟خودت فکر میکنی موجودات ماورایین؟ چند وقته میبینی؟من فقط تو خواب میدیدم اما احساس میکنم جدیدا وقیح شدن میخوان تو بیداری نمایان کنن خودشون رو
خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂
فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
نهه زیاد...آخه از بچگی احساسشون میکردم...صداشون سایشون حرف زدناشون...تو خواب مستقیم قیافشون...البته تو بیداری هم دو سه مورد قبلاً به نحوی دیدمشون...اما این مدلی تازگی میبینم...دقیقا مثلا دودهایی که تو فیلم ملک سلیمان بود
خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂