2777
2789
اگه فیک باشه و از بین رفته باشه?کلا پلیس فتا به چیزای ساده بچگونه رسیدگی میکنه?
خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین پلیس فتا پیگیری میکنه اما کلی دوندگی داره که شما اولش باید بری دادسرای شهرتون اونجا مدارکی رو هم مثل پرینت پیاما و اینارو میگیرن ازت بعد تازه شکایت میکنن و به پلیس فتا ابلاغ میشه و اینا....ینی اگی خودت پیگیری کنی یا کسی ایدی شمارو پیگیری کنه همینجوریام نیست که یه ایدی بده به پلیس فتا و اونا هم سریع اطلاعات رو بدن...تازه اینجوره اولش خودشون اقدام میکنن و اخطار میدن

خدایا یه نگاه حلاله، یه نگاه بنداز به ما  
ببین پلیس فتا پیگیری میکنه اما کلی دوندگی داره که شما اولش باید بری دادسرای شهرتون اونجا مدارکی رو ه ...

با یه پیج فیک یه عکس فرستادن هیچ مدرکی هم وجود نداره فقط آیدی هس.سازنده پیج پیدا میشه?

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗
با یه پیج فیک یه عکس فرستادن هیچ مدرکی هم وجود نداره فقط آیدی هس.سازنده پیج پیدا میشه?

اون عکسی که برات فرستادن پیامش رو داری 

باید برای شکایتت و ادعایی که داری مدرک پیوست پروندت باشه....چون من خودم برای یه مزاحمت میخواستم شکایت کنم پرسیدم از پلیس فتا اینجور گفتن

گفت حتی اگه مدرک داشته باشی مثل شماره تلفن...ایدی ...یا کپی از پیامایی که بهت داده حتی میتونیم برات دربیاریم که اون اول بهت پیام داده .همه ادرس ایناش رو

ولی اینجور هم نیست که ادرس رو دراختیارت بذارنااا

خودشون اخطار میفرستن برای طرف و میگن بیاد داد سرا رسیدگی میکنن بعد اگه شکایت کنی دیگه کار به دادگاه و اینا میکشه