2777
2789
عنوان

رل احمق

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 49 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوسه باری زنگ زدم بهش اره دوسش دارم اونم میگه دوست دارم ولی تو اعتماد نداری بهم 😞

ی چیزی از من بشنو کسی ک دو روزه خبری ازش نیست واقعا دوست نداره 

اینو بر اساس تجربه میگم یک ناه زمانی نیست ک بخواد با قهر کردن فاصله بندازه

الان اگه بفهمه بهش وابسته شدی بعدها ازت بیشتر سو استفاده میکنه 

اون باید بهت اجازه بده ک تو در آرامش این مسائل رو جلو ببری

دیگه بهش زنگ نزن و صبر کن اگه خیلی طولش داد مثلا حدود یک هفته به نظرم حذفش کن از زندگیت هر چند همین زمان و جواب ندادن ها هم کافیه برا این کار

دلم آهی کشد گاهی تو میدانی و می فهمی/به ظاهر نیستی ! اما میان ، سینه مهمانی
ی چیزی از من بشنو کسی ک دو روزه خبری ازش نیست واقعا دوست نداره اینو بر اساس تجربه میگم یک ناه زمانی ...

اره 🥺

نه پیام میده ولی سرد برخورد میکنه میگه اگه دوسم داری اعتماد داری یکاری کن حس کنم بهم اعتماد وگرنه من نمیتونم ادامه بدم باهات 😞

اره 🥺نه پیام میده ولی سرد برخورد میکنه میگه اگه دوسم داری اعتماد داری یکاری کن حس کنم بهم اعتماد وگ ...

بهش اعتماد داری؟

خب یه بار براش فرستادم ولی میترسم اگه یه چیزی مجبور بودیم کات کنیم یکاری به سرش نزنه ..بعد همشهریم ه ...

پس اعتماد نداری بهش

تو ام بهش بگو بش بگو نیاز به زمان دارم برای فرستادن عکس بیشتر و آگه دوستم داری اجازه بده در آرامش بیشتری و در زمان مناسب تری  عکس رو قول میدم  برات بفرستم

اگه به نظرم این ی بار رو کوتاه نیا ک نفهمه وابستشی چدن پسر ها بفهمن وابسته ای سوارت میشن

پس اعتماد نداری بهشتو ام بهش بگو بش بگو نیاز به زمان دارم برای فرستادن عکس بیشتر و آگه دوستم داری اج ...

خب من اینو گفتم بهش قهر کرد گفت اینهمه مدت گذشته هنوز بهم اعتماد نداری بعدا هم اعتماد نمیکنی☹️

خب من اینو گفتم بهش قهر کرد گفت اینهمه مدت گذشته هنوز بهم اعتماد نداری بعدا هم اعتماد نمیکنی☹️

آخه یک ماه مدتی نیست

ولی ی چیزی بهت بگم عکس محجبه مشکلی برات پیش نمیاره 

الان خیلی عکس فرستادن ترسناک نیست

آخه یک ماه مدتی نیستولی ی چیزی بهت بگم عکس محجبه مشکلی برات پیش نمیاره الان خیلی عکس فرستادن ترسناک ...

ینی عکس باحجاب بفرستم واسش ☹️

دیشب گفت یکاری کن حس کنم بهم اعتماد داری چیکار کنم اگه تماس تصویری بگیرم روسری و اینا سرم باشه چی خوبه؟

ینی عکس باحجاب بفرستم واسش ☹️دیشب گفت یکاری کن حس کنم بهم اعتماد داری چیکار کنم اگه تماس تصویری بگیر ...

من خودم خیلی تناس تصویری نیستم راستش

بعد به نظرم خیلی عجیبه وقتی هنوز خودش رو به تو ثابت نکرده انتظار داره تو خودت رو ثابت کنی

به نظرم کمی قاطعیت داشته باشی بد نیست

ینی عکس باحجاب بفرستم واسش ☹️دیشب گفت یکاری کن حس کنم بهم اعتماد داری چیکار کنم اگه تماس تصویری بگیر ...

من میگم عکس باحجاب اشکال نداره اما از طرفی میگم‌ الان فهمیده وابسته ای اینجوری میکنه باید ی جوری قانعش کنی ک برای حریمت احترام قائل شه