hadisehdozanani مدیر استارتر عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 2372 عنوان اضطراب شدید 49 بازدید | 7 پست شما برای اضطراب شدید چه قرصی استفاده می کنید؟ 1403/08/19 | 04:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92855 هیچی کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
fari_maah عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 925 من سه سال پیش استرسم خیلی بود دلشوره جوری ک پاهامم عرق میکرد تختم خیس میشد زیر پاهامکف دستمرفتم یه قرص داد ریز بود سبز رنگ اسمش یادم نیستولی کمک کردبیخیال میکرد ادموبرو دکتر حتما کمک میکنهالان باز بدتر شدم باید برم دکتر هم دلم شکسته از تو ؛ هم میمیرم برات🥲♥️
hadisehdozanani مدیر استارتر عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 2372 من سه سال پیش استرسم خیلی بود دلشوره جوری ک پاهامم عرق میکرد تختم خیس میشد زیر پاهامکف دستمرفتم یه ق ... من دارم الان از استرس میمیرم دلم فقط می خواد در برم
fari_maah عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 925 من دارم الان از استرس میمیرم دلم فقط می خواد در برم خیلی درک میکنم من الان از دلشوره و استرس خواب ندارم خیلی وقته هم دلم شکسته از تو ؛ هم میمیرم برات🥲♥️