2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 82 پست
عزیزم وقت داری نگران نباش فقط و فقط توکل کن هرچی خواد بخواد همون میشه میدونی از ی چیز شوهرم خوشم میا ...

ولی تا کی من دیه توسن سی سالگی بچه میخوام چکار شاید بااین حرفا خدا قهرش بگیره ولی حقیقته من الان ذوق بچرو دارم چندسال بعد دیه هیچ حسوحالی برام نمیمونه همین الانم خستم از بس غصه خوردم موهام سفید شده 🥺هوف

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی تا کی من دیه توسن سی سالگی بچه میخوام چکار شاید بااین حرفا خدا قهرش بگیره ولی حقیقته من الان ذوق ...

یکی تو سی سالکی ازدواج میکنه و زود بچه دار میشه یکی نه منظورم اینه به زمانبندی خدا اعتماد کن عزیزم توکلت بخدا باش 

یکی تو سی سالکی ازدواج میکنه و زود بچه دار میشه یکی نه منظورم اینه به زمانبندی خدا اعتماد کن عزیزم ت ...

باشه عزیزم ببخشید اگه ناراحتت کردم یا سرتو درد آوردم دلم خیلی پر بود

دلمم نمی‌خواد با خواهرام یا رفیقام دردو دل کنم از دلسوزیشون خوشم نمیاد🥺

دیه وقتتو نمیگیرم خوب بخوابی شب بخیر 🥺🥺

نذار انقد بقیه نظر بدنمن ۷ سال بچه نمیخواستممهم نبود برام فکرکنن نازام

ولی من میمیرم واسه بچه انقد بچه دوس دارم پیجشو زدم ولی الان میرم تو پیجم بچه هارو میبینم حالم بد میشه 

چرا بچه نمیخواسی ؟؟؟

ولی من میمیرم واسه بچه انقد بچه دوس دارم پیجشو زدم ولی الان میرم تو پیجم بچه هارو میبینم حالم بد میش ...

اینجوری نکن با خودت

زندگیت رو منوط میکنی به چیزی که دستت نیس

درسم میخواستم به یه جای باثباتی برسه بعد بچه دار بشم

کلا اهداف تو زندگی قشنگن

اگه فقط به بچه فکرکنی و نشه میخوای تا اخر عمرت غصه بخوری ؟

لایک نکنید🙂‍↔️

باشه عزیزم ببخشید اگه ناراحتت کردم یا سرتو درد آوردم دلم خیلی پر بوددلمم نمی‌خواد با خواهرام یا رفیق ...

این چه حرفیه عزیزم خیلی خیلی خوشحال شدم از اینکه باهات حرف زدم هروقت دلت گرفت من دوتا گوش شنوا دارم رفیق جان ❤

اینجوری نکن با خودتزندگیت رو منوط میکنی به چیزی که دستت نیسدرسم میخواستم به یه جای باثباتی برسه بعد ...

اره فک کنم تااخر عمرم باید تا صبح بشینم گریه کنم همین الانم نمیتونم جلوی گریمو بگیرم شاید فک کنی خل شدم ولی دست من نیس تاحالا توزندگیم وجودم باعث آزار کسی نشده بود ولی الان دارم همسرمو ناراحت میکنم چون نمیتونم براش بچه بیارم

اره فک کنم تااخر عمرم باید تا صبح بشینم گریه کنم همین الانم نمیتونم جلوی گریمو بگیرم شاید فک کنی خل ...

عزیزم این چه حرفیه مگه تو بچه میاری ؟ خدا میخواد میده نمیخواد نمیده این چه حرفیه گل دختر پاک کن اشکای نازتو عزیزم