2777
2789
عنوان

بارداری

427 بازدید | 82 پست

سلام دوستان 🥺

میشه راهنماییم کنید الان دقیقاً باید چکار کنم من لوله سمت راستم بستست تنبلی ام دارم یکسالو پنج ماهع تو اقدامم دکترم گفت یا ای وی اف یا ای یو ای خانواده شوهرم نمیدونن از طرفیم بهم فشار میارن واسه بچه چون همین یدونه پسرو دارن بخدا دارم دق میکنم کارم شده فقط گریه کردن نمیدونم راستشو به خانواده شوهرم بگم یا ن از طرفیم هنو شرایط ای وی افو ندارم چون خیلی هزینه داره توروخدا بگین چکار کنم 🥺😭

الان فقط میخوام یکی بغلم کنه بشینم فقط گریه کنم ازبس دلم پره هیچکیم درکم نمیکنه انقد خدارو التماس کردم دلم بحال خودم میسوزه نمیدونم چرا خدا کاری نمیکنه 😔😔

به مادر شوهرم همچیو بگم چون هرروز دارن بهم میگن البته حقم دارن😔

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

منم نزدیک دو ساله 

منم ب مادر شوهرم نگفتم گفتم خودمون نمیزاری یعنی شوهرم گفته اینور بگم گفته بنداز گردن من

شوهرم هیچ مشکلی نداره 

منم پلی کیستیک خفیف هستم 

ی روز میرم سونو میگه داری ی روز میرم میگه نداری 

موندم 

پریود هام هم منظمه گاهی اما الان دو ماه نشدم 🥹😭

.. ص۪۪۫۫ا۪۪۫۫حِ۪۫ب۪۫ ضَ۪۫ـ۫ـ۪ࢪَ۪۫۫با۪۫ن۪۫۫ قَ۪۪۫۫لبَ۪۫م۪۫۫ۍ۪۪۫ د۪ل۪۪۫۫بــ۪۫۫ـ۪۪۪۫۫ــꔚـ۪۫ـ۪۪ــ۪۫ࢪ۪۫..❥︎ ️

نهههه نیاز نیست بگی

فکر میکنی بگی درک میکنن

هی میخوای بشینن جلو همه بگن ای بابا آرزو داریم نوه ببینیم عروسمون بچه دار نمیشه و فلانه

فقط استرس بهت میدن

برو بیمارستان طالقانی هزینه هاش کمتر از بیمارستان خصوصی هست

ای وی اف کن شانس بیشتری داری تا ای یو ای

برو. بگو مشکلتو شاید پول دادن بهت برا هزینه یارداری

میدونم نمیدن خوده مادر شوهرم کمرش درد میکنه نمیره دکتر بعد هزینه منو بدن امکان نداره بعدشم مشکل از منه خب مطمعنن میگن برو از خانوادت بگیر 

منم نزدیک دو ساله منم ب مادر شوهرم نگفتم گفتم خودمون نمیزاری یعنی شوهرم گفته اینور بگم گفته بنداز گر ...

درکت میکنم ایشالا که خدا هرچه زودتر یه نی نیه سالم بهت بده چون میدونم چه حسه بدیه انتظار کشیدن