2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 82 پست
درکت میکنم ایشالا که خدا هرچه زودتر یه نی نیه سالم بهت بده چون میدونم چه حسه بدیه انتظار کشیدن

عزیزم 😍 ممنون همچنین 

واقعا سخته چن سالته 

من 19 

.. ص۪۪۫۫ا۪۪۫۫حِ۪۫ب۪۫ ضَ۪۫ـ۫ـ۪ࢪَ۪۫۫با۪۫ن۪۫۫ قَ۪۪۫۫لبَ۪۫م۪۫۫ۍ۪۪۫ د۪ل۪۪۫۫بــ۪۫۫ـ۪۪۪۫۫ــꔚـ۪۫ـ۪۪ــ۪۫ࢪ۪۫..❥︎ ️

منم یکساله اقدامم و‌خانواده ی همسرم‌نمیدونن درد باردارنشدن یه طرفدرد فشارآوردن بقیه هم یه طرف

بیشتر شبا وقتی همسرم میخوابه بهم فشار میاد میرم پذیرایی میشینم گریه میکنم مشکل اینه هیچکی درک نمیکنه بخدا خسته شدم 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اصلا نگوهرجوری هست ای وی اف کن

ساده نیس که هزینه بره از طرفیم باید همسرم همراهم باشه که اونم شدیدا بی حوصلست یکی دوتا مشکل ندارم که میدونم خنده داره ولی بعضی وقتا انقد خسته میشم که آرزوی مرگ میکنم دیه حوصله هیچیو ندارم

حالا مگه نمیشه با یه طرف حامله شد؟در ضمن تو مشهد آی یو آ۸تومنه

میشه ولی اونجایی که شانسیه منم بدشانس پس حالا حالاها نمیشه 

مشهدم شوهرم نمیتونه بیاد راهمون دوره چالوس میشینیم

بیشتر شبا وقتی همسرم میخوابه بهم فشار میاد میرم پذیرایی میشینم گریه میکنم مشکل اینه هیچکی درک نمیکنه ...

میدونم عزیزم

خیلییییی سخته 

من خودمم همین الان اشک پر‌چشمامه ولی خب چیکار می تونیم‌کنیم

وقتی می بینیم بعضیا چندماهی یه بچه سقط می‌کنن و‌می‌نالن چرا بارداز میشن

و منی‌که انتظار می‌کشم باردار نمیشم بیشتر ناراحت میشم

هرماه چقدر نذز می کنم‌چقدر التماس خدا می‌کنم

ولی خب تا خدا نخواد خودمونم بکشیم فایده نداره

حتما حکمتی داره تو هم بدون حتما حکمتی داره

و اصلا به خانواده ی همسرتم نگو اگر بفهمن حتی به خوبی هم که باشی شاید رفتاری کنن که ناراحت بشی

خدایاراضیم به رضای تو🤍

نمیدونی هزینش چقد میشه شاید برم وام بگیرم

باید همسرت همراهت باشه چون آزمایشات اولیه دارید 

همسرت آزمایش اسپرم باید بده

باز دوباره اسپرم هاشو میگیرن و با تخمک های که از شما میگیرن لقاح میدن.

دقیق یادم نیست.ولی ببین مثلا تخمک کشی بیمارستان نیکان میشد 6تومن طالقانی میشد1تومن

یه تفاوت خیلیییی زیاد

گلم توکه هنو سنی نداره پس غصه نخور فدات شم وقت داری من ۲۶

عزیزم دو سال گذاشته الان اگه داشتم یک ساله بود 

خیلی نا امید خسته 

وقتن توکل کردم ب خدا

.. ص۪۪۫۫ا۪۪۫۫حِ۪۫ب۪۫ ضَ۪۫ـ۫ـ۪ࢪَ۪۫۫با۪۫ن۪۫۫ قَ۪۪۫۫لبَ۪۫م۪۫۫ۍ۪۪۫ د۪ل۪۪۫۫بــ۪۫۫ـ۪۪۪۫۫ــꔚـ۪۫ـ۪۪ــ۪۫ࢪ۪۫..❥︎ ️

میدونم عزیزمخیلییییی سخته من خودمم همین الان اشک پر‌چشمامه ولی خب چیکار می تونیم‌کنیموقتی می بینیم ب ...

اخه تو حیاط خانواده شوهرم زندگی میکنیم همش همو میبینیم واقعا بهم فشار میاد ولی خب حق باتوعه کاری نمیشه کرد جز انتظار 

عزیزم دو سال گذاشته الان اگه داشتم یک ساله بود خیلی نا امید خسته وقتن توکل کردم ب خدا

شوهرم میگه حتمی ی قسمتی هس 

میگه هروقت راضی بود میده خدا 

عزیزم دو سال گذاشته الان اگه داشتم یک ساله بود خیلی نا امید خسته وقتن توکل کردم ب خدا

بازم وقتت بیشتراز خیلیای دیگست اگه شرایط مالیتون خوبه که اصلا غصه نخور چون الان همچی باپول حل میشه اگرم نیس یواش یواش جمع کن که خدایی نکرده اگه باردار نشدی بتونی ای وی اف کنی اینجوری خیالتم راحته

من الان تو تاپیک ها سنت رو دیدم.

خیلییییی وقت داری

برو دنبال درمان خودت باش 

بنظرم طبیعی باردار میشی

گرفتگی ها من شنیدم بعد از عکس رنگی باز میشه.

شرایط جسمیت اوکی شد 

به هیچی حتی بچه فکر نکن

فکرتو رهاکن، استرس مانع بارداریه

جلوگیری نداشته باش باردار میشی