2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 82 پست
شوهرم میگه حتمی ی قسمتی هس میگه هروقت راضی بود میده خدا

ولی اگه تلاشم نکنیم که نمیشه شاید خدا بگه باید ای یوای کنی یا ای وی اف شاید مشکل جدی باشه البته کلی گفتما عزیزم 

باید همسرت همراهت باشه چون آزمایشات اولیه دارید همسرت آزمایش اسپرم باید بدهباز دوباره اسپرم هاشو میگ ...

این بیمارستانا کدوم شهرن من مازندران چالوس میشینم مسافت زیاد باشه همسرم نمیاد😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه تو حیاط خانواده شوهرم زندگی میکنیم همش همو میبینیم واقعا بهم فشار میاد ولی خب حق باتوعه کاری نمی ...

یه مدت برو خونه ی بابات

کلاسای مختلف برو‌

خودت و‌سرگرم کن که کمتر ببینیش

باهمسرتم هماهنگ کن اگر بگو وقتی بهم‌میگن خیلی رو‌روحیم‌تاثیر میزاره باعث میشه استزس بگیرم و ناامید بشم که همین خودش یکی از علتای باردار نشدنه اگر چیزی گفتن تو‌بگو که خودت بچه نمی خوای یا اینکه به شوهرت بگو اگر یه بار گفتن می خوام بگم من می خوام ولی خودم تنها نمی تونم باردارم باید فلانی هم بخواد 

خدایاراضیم به رضای تو🤍

من الان تو تاپیک ها سنت رو دیدم.خیلییییی وقت داریبرو دنبال درمان خودت باش بنظرم طبیعی باردار میشیگرف ...

فدات بشم عکس رنگی گرفتم باز نشد اصلا لاپاراسکوپیم که سی تومنه اگه داشتم که ای وی اف میکردم اصلا الان دقیقا نمیدونم باید چکار کنم 🥺 😭 

ولی اگه تلاشم نکنیم که نمیشه شاید خدا بگه باید ای یوای کنی یا ای وی اف شاید مشکل جدی باشه البته کلی ...

آره عزیزم خدا ببینم چی میخواد

.. ص۪۪۫۫ا۪۪۫۫حِ۪۫ب۪۫ ضَ۪۫ـ۫ـ۪ࢪَ۪۫۫با۪۫ن۪۫۫ قَ۪۪۫۫لبَ۪۫م۪۫۫ۍ۪۪۫ د۪ل۪۪۫۫بــ۪۫۫ـ۪۪۪۫۫ــꔚـ۪۫ـ۪۪ــ۪۫ࢪ۪۫..❥︎ ️

به همسرت بگو به خانوادش بگه من فعلا بچه نمیخوام 

وقتی بدونن مرد نمیخواد دیگه دهنشونو میبندن.

یا با همسرت هماهنگ کن

بگو من که از خدامه فلانی (اسم همستو بگو) نمیخواد

اینجوری بیخیال میشن

بازم وقتت بیشتراز خیلیای دیگست اگه شرایط مالیتون خوبه که اصلا غصه نخور چون الان همچی باپول حل میشه ا ...

مگه هزینه اش کلی چنده جانم

.. ص۪۪۫۫ا۪۪۫۫حِ۪۫ب۪۫ ضَ۪۫ـ۫ـ۪ࢪَ۪۫۫با۪۫ن۪۫۫ قَ۪۪۫۫لبَ۪۫م۪۫۫ۍ۪۪۫ د۪ل۪۪۫۫بــ۪۫۫ـ۪۪۪۫۫ــꔚـ۪۫ـ۪۪ــ۪۫ࢪ۪۫..❥︎ ️

فدات بشم عکس رنگی گرفتم باز نشد اصلا لاپاراسکوپیم که سی تومنه اگه داشتم که ای وی اف میکردم اصلا الان ...

یه دکتر خوب تهران باید بیای دقیق ببینه مشکل چیه

بذار شرایط مالی که جور شد

با همسرت بیا تهران

مرسی گلم خذاازدهنت بشنوه ولی هیچوقت فکر نمیکردم بچه دار شدن انقد سخت باشه 🥺

عزیزم من تازه عروسم و همش خونه تنهام شوهرم میگه بچه دارشیم ی بار بهش گفتم اگه نشیم چی گفت خوب نشیم هرچی خدا بخواد همون میشه بسپار بخدا اگه صلاح میشیم اگه نه راضیم به حکمت خدا 

یه دکتر خوب تهران باید بیای دقیق ببینه مشکل چیهبذار شرایط مالی که جور شدبا همسرت بیا تهران

میخوام وام بگیرم هرچند میدونم مسخرست اینکار ایشالا بعده عید بتونم برم ای وی اف