2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 82 پست
عزیزم من تازه عروسم و همش خونه تنهام شوهرم میگه بچه دارشیم ی بار بهش گفتم اگه نشیم چی گفت خوب نشیم ه ...

زودتر اقدام کنید ایشالله که همون ماه اول جواب بگیرین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا کن سال بعد تاپیک حاملگیمو بزنم تنها آرزوم همینه😢

به امید خدا به آرزوت میرسی

خدا بهت نی نی سالم و صالح میده

وفات حضرت ام البنین(مادر حضرت ابوالفضل ) 25 آذرماهه ازش بخواه سال بعد این موقع باردار باشی یه نذری در حد توانت بکن

به امید خدا حاجت دلتو بگیری

به امید خدا به آرزوت میرسیخدا بهت نی نی سالم و صالح میدهوفات حضرت ام البنین(مادر حضرت ابوالفضل ) 25 ...

بخدا اگه بگم چندتا نذر کردم سرم میخندی بعد باردایم باید کلیه هامم بفروشم ازبس بدهکارم 😂😂

بخدا اگه بگم چندتا نذر کردم سرم میخندی بعد باردایم باید کلیه هامم بفروشم ازبس بدهکارم 😂😂

😂😂😂

همش نذرهای مادی نکن

صلوات نذر کن

نذر نمک خیلی خوبه

خدا مهربونه زمانش که برسه خودش همه چیز رو ردیف میکنه

😂😂😂همش نذرهای مادی نکنصلوات نذر کننذر نمک خیلی خوبهخدا مهربونه زمانش که برسه خودش همه چیز رو ردیف ...

ایشالله که خدا مارم ببینه دلش بسوزه به خواستمون جواب میده

بعضی وقتا میگم شاید گناهکارم که خدا باهام قهر کرده ولی خیلی از مادرارو میبینم که لیاقت مادر شدنو نداشتن ولی خدا بهشون بچه داده سرهمین قضیه خیلی غصه میخورم 😢

۲۶سالمهدوساله ازدواج کردیم کل دوسالم اقدام داشتم که بی فایده بود

عزیزم وقت داری نگران نباش فقط و فقط توکل کن هرچی خواد بخواد همون میشه میدونی از ی چیز شوهرم خوشم میاد همه چیز رو میسپاره بخدا میگه اگه خدا بخواد میشه نخواد هم نمیشه عزیزم توکلت به بالایی باشه