2777
2789
عنوان

سیگار شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1286 بازدید | 90 پست
واقعا؟؟؟ من میخواستم برای تولد کراشم بخرم الان چیکار کنم

صد در صد

یه زمان خیلی تبلیغ میکردن که ایرادی نداره ولی بعد از چند سال حالا متوجه شدن ضررش از سیگار هم بیشتره

بازم صد رحمت به سیگار

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
سعی کن تایمای خالی رو پر کنیبا بیرون رفتن، خرید کردن، حرف زدن، خونه ی اقوام رفتن تا کم و کمتر بشه

مثلا من امروز مریض بودم حالم خوب نیست باهاش نرفتم بیرون خودش رفته بود بیرون کشیده بود گفت کلافه بودم 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ببین من یک زنم از هر نظر فعلا چیزی تو زندگیم کم ندارم اما با همسرتون موافقم شاید بعضی چیزا برای خیلی از خانوم ها یا آقایون مهم نباشه ولی برای بعضی از افراد مهم و گاهی وقتا فشار زندگی زیاده منم کم میارم میکشم متاهل و شاغل هستم و یک دونه بچه دارم افتخار نمیکنم ولی با این کار چیزی از شانم کم نمیشه 

بله درست می فرمایید ...برای من عجیبه مردی که من ده سال به خاطر اینکه اهل هیچی نیست و تو روی خانوادم ...

همین حرف رو به خودش بزن و دیگه‌ماجرا رو کش نده

اگر بخواد از حرف شما تاثیر بگیره همین براش کافیه 

ببین من یک زنم از هر نظر فعلا چیزی تو زندگیم کم ندارم اما با همسرتون موافقم شاید بعضی چیزا برای خیلی ...

عزیزم من تا حالا امتحان نکردم 

...چه حسی میده که میگید موقع فشار اومدن مصرف می‌کنید ؟

صد در صدیه زمان خیلی تبلیغ میکردن که ایرادی نداره ولی بعد از چند سال حالا متوجه شدن ضررش از سیگار هم ...

چی بگیرم براش آخه  اونم سیگار میکشه  دوست ندارم آسیب ببینه

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 
چرا همش من باید زندگی رو آروم کنم ؟ چرا همش همه چیز باید گردن ما زنا باشه ؟ بخدا من خودم هزار جور گر ...

اوناضعیفن مردا درعین ظاهر قوی ولی خیلی ضعیفن.عزیزم اینجا خیلیا مسائل رو عادی میگن بخونی نوشتن توهم کنارش بکش بچه ۱۰سالع نظر داده

من خودم ادم رسمی و موقعیت شغلی دارم خانوادم تحصیلات بالا یعنی اصلا تو جدو ابادم قلیون سیگار مشروب...وجود نداره این چیزا کسر وشانه برام

پارسال متوجه سیگارتو ماشین شوهرم شد گفت ازمن نیست یک درصد فکرنکردم که ازاین باشه خودشم متشخصه سطح شغلیش بالاست بهش نمیومد اما متوجه شدم ازخودشه گفت فشاراوردی اینجوری شدم من چندماه باهاش قهربودم چون خیلی مغرورم .فهمیدم اینا همون پسر بچه کوچولو هستن که دنبال محبتن. تو هراغوشی جامیخورن.پس تجربمو گفتم که زندگیتو بسازی . فعلا که دیدم اونم چندتا کشیده بود.الانم یادم میاد سرم داغ میشه.ولی هواسم به زندگیم جمع ترشد.گفتم بچه هام  الگوی مثل تو نیاز ندارن باردیگه خطا کنی قید همه چیز رو میزنم میدونه تو خانواده ما مثل یه تیکه ننگ میشه

چی بگیرم براش آخه اونم سیگار میکشه دوست ندارم آسیب ببینه

آدامس نیکوتین😄 شوخی کردم

ایشون اگر سیگار میکشه ، میکشه دیگه

باید خودش بخواد ترک کنه. قهر و جنگ و جدل و نصیحت هیچ تاثیری نداره. 

شما هم کادویی بخر که کلا تو فاز دود نباشه. 

عزیزم من تا حالا امتحان نکردم ...چه حسی میده که میگید موقع فشار اومدن مصرف می‌کنید ؟

خوب به هر حال آروم میشی ولی نمیخام ذهنتون درگیر کنم اما منو همسرم مشکلی باهم نداریم ولی گاهی وقتا که نمیتونم خیلی چیزارو بهش بگم رو میارم به سیگار مثلا نمیتونم حرف دلمو بزنم بهش و سکوت میکنم ساده بگم تموم آرامش خرج زندگی خرید خونه همه چی تو فک کن شوهرم فقد میره سر کار پول میاره خونه بقیش با منه و من واقعا گاهی وقتا کم میارم 

اوناضعیفن مردا درعین ظاهر قوی ولی خیلی ضعیفن.عزیزم اینجا خیلیا مسائل رو عادی میگن بخونی نوشتن توهم ک ...

نه بابا من اصلا توجه نکردم به حرف اون افراد .من چرا باید برم کنارش بکشم اصلا در شأن من نیست ....من حتی تا حالا امتحان نکردم ....ببینم چجوریه ....اصلا تو خانواده مم نبوده‌....والا محبت ...من دیگه نمی‌دونم چجوری باید محبت کنم ...بعد هم مگه بچه ست که من مدام بپامش که کشید یا نه 

خوب به هر حال آروم میشی ولی نمیخام ذهنتون درگیر کنم اما منو همسرم مشکلی باهم نداریم ولی گاهی وقتا که ...

خب اکثرا همینطوره مدیریت خونه با خانمه ...من شما رو ملامت نمیکنم که چرا مصرف می‌کنید...به خودتون ارتباط داره من در جایگاهی نیستم بخوام بگم در مورد همسر خودم میگم مگه چه تاثیری داره روش که می‌کشه