2777
2789
عنوان

سیگار شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1286 بازدید | 90 پست
نه بابا من اصلا توجه نکردم به حرف اون افراد .من چرا باید برم کنارش بکشم اصلا در شأن من نیست ....من ح ...

میدونم چی میگی.مازنا گاهی خیلی تنهاییم منم خودم خسته میشم .اما تفاوت زن ومرد همینه.سعی نکن نقش مرد رو داشته باشی اگرم شاغلی زنونه باش خرج زندگی رو گردن نگیر.البته دوربریاهم تاثیر دارن دوستاشو بشناس.همسر من دوست ارتباطی نداره اما شغلای که درارتباطه همه درسطح پولدارن و اونا میکشن انگارعادی سازی تو جامعه شده.متاسفانه الگو بچه های ما باید اینا باشن.من که باشوهرم صحبت کردم خطا ببینم حذفی.خودش ناراحت شد گفتم الگو خوب باش میگه داغون میشم اگر بچم سیگاری ببینم پس خودشون میدونن خوب نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونم چی میگی.مازنا گاهی خیلی تنهاییم منم خودم خسته میشم .اما تفاوت زن ومرد همینه.سعی نکن نقش مرد ر ...

نه من به خرج زندگی کاری ندارم ....اگرم خرجی کنم اصلا به همسرم نمیگم امروز چیزی خریدم برای خونه ... این حرف حرف خوبیه که بگم تو الگوی پسرمون میشی ..فکر کنم تاثیر گذار باشه 

شوهر من سه سال اول زندگیمون نمی کشید. البته گاهی به نطرم مخفیانه میکشید. بعد سه سال یه مشکلی براش پیش اومد که دیگه آشکارا کشید و کم کم زیاد و زیادتر شد. الان ۱۳ ساله ازدواج کردیم. من مشکلی ندارم با سیگار کشیدنش. برای بدنش ضرر داره و نگرانم که اونم متاسفانه الان اکثر غذاها و آب و حتی هوایی که توش نفس میکشیم ضرر داره. برای همین اعصاب خودمو سر سیگار بهم نمیریزم

شوهر من سه سال اول زندگیمون نمی کشید. البته گاهی به نطرم مخفیانه میکشید. بعد سه سال یه مشکلی براش پی ...

من از اول روی این موضوع حساس بودم من ده سال پای شوهرم ایستادم جلوی خانوادم چون اهل هیچی نبود گفتم بی پوله ولی سالمه الان نمیتونم بپذیرم که دیگه این شرط رو نداره

من از اول روی این موضوع حساس بودم من ده سال پای شوهرم ایستادم جلوی خانوادم چون اهل هیچی نبود گفتم بی ...

حق میدم بهت

آدما فرق دارن

من مدت ها جنگیدم ولی فایده نداشت و بی خیال شدم

ی نخ سیگار😑😑😑 شاید شما سیگاری زیاد دیدی واست عادی شده ولی واسه من سیگار با شبشه و و این چیزا فرقی ...

عزیزممم شما حساسی وضع جامعه رو ببین خب این سطح توقع شما خیلی رویاییه الان دیگ همه اکثرا استفاده میکنن بعد ایشونو تشویق میکنی ک داد و بیداد کن و دعوا کن خب اینجوری اگرم شوهرش باهاش صادقه بهش میگه این دفعه دیگ میره پنهونی میکشه همون یکی دوتا نخ رو

سختش نکنید لطفا

خوب نیست باحرفتون فتنه میندازید تو زندگی دیگران

آن کسی را که در این ملک سلیمان کردیم ملت امروز یقین کرد که او اهرمن است🤌

عزیزممم شما حساسی وضع جامعه رو ببین خب این سطح توقع شما خیلی رویاییه الان دیگ همه اکثرا استفاده میکن ...

mahdie_r

عزیزممم شما حساسی وضع جامعه رو ببین خب این سطح توقع شما خیلی رویاییه الان دیگ همه اکثرا استفاده میکن ...

وقتی اسی میگ داره  هفته ای یکی میکشه یهنی اولشه

و اگ جلوش گرفته بشه امکان ترک دارع‌

خدارشکر تو  طایفمون اصلا سیگاری نداریم  همسر خودم که حتی قلیووون هم بد و خیلییی زشت میدونه.. مذهبی اینا نیستیما  ولی کلا با دود محالفیم 

اسی طاهرا ب گفته بقیه مناشتبا کردم گفتن نزار بکشه ..بزار همش بگشه همممش سیگار بکشه همه سیگاری هستن چیزی نیست اللن همه گرتی هستن شیشه این این سیگار چیزی نیس بزار بکشه ب قول بقیه دوستان 😶

اسی طاهرا ب گفته بقیه مناشتبا کردم گفتن نزار بکشه ..بزار همش بگشه همممش سیگار بکشه همه سیگاری هستن چ ...

عزیزم نگفتیم بزار بکشه یا خوبه و...گفتیم باید با زبون خوش و باسیاست گفت بهش و درضمن مسئله چندان خاصیم نیست  ک بخواد ب خواست شما باشوهرش جنگ و دعوا کنه و اوقاتشو تلخ کنه..

غرق آرامش و شادی باشید دوست عزیز

شب خوش

عزیزم نگفتیم بزار بکشه یا خوبه و...گفتیم باید با زبون خوش و باسیاست گفت بهش و درضمن مسئله چندان خاصی ...

ن عزیزم شما درست میفرمایییید سیگار چیز بدی نیست 🤣🤣🤣😂😂😂 ما بدیم سیگار خوبه

موفق باشی با سیگارکشیدنت

به درود

آدامس نیکوتین😄 شوخی کردمایشون اگر سیگار میکشه ، میکشه دیگهباید خودش بخواد ترک کنه. قهر و جنگ و جدل ...

ن من میخوام باعث ترکش بشه 

خودش دوست داره ترک کنه اما .... 

خدایی هیچی وجود نداره ؟

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 
ن من میخوام باعث ترکش بشه خودش دوست داره ترک کنه اما .... خدایی هیچی وجود نداره ؟

اگر کتاب میخونه کتاب *ترک سیگار  به روش آلن کار* خیلی موفق بوده. حداقل خیلی از سیگاری ها رو قلقلک میده که فکر کنن اصلا سیگار مکانیزمش چطوریه و چرا سیگار میکشیم و چرا فکر می‌کنیم حالمون رو خوب میکنه. 

جالبی کتابش اینجاست که اولش میگه هرموقع خواستید وسط خوندن کتاب هم برید سیگار بکشید، اما رفته رفته خواننده رو میبره به سمت اینکه خودش دیگه نخواد

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی