2821
2789
عنوان

سیگار شوهر

1274 بازدید | 90 پست

بچه ها من زمانی که با شوهرم دوست بودم حتی یه نخ سیگار هم نمی‌کشید ...الان چند وقتیه چند هفته یه بار سیگار میکشه اونم جمعه ها ...میگه فشار زندگیم زیاد شده ... دوست دارم بعضی وقتا یه نخ بزنم ...حالا نمیدونم چی بهش بگم ؟ 

برا منم همینو گفت بعدا معلوم شد از نوجوونی می‌کشیده اکثرا میکشن

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

راهی پیدا کردی به منم بگو از بوی گند سیگار متنفر بودم سرم اومد 

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
نزاااار نزاااار دعوا جنگ بزن بزن و یک عمر زندگی راحتکوناه نیایسیگار بدترین چیزهاللن جمعه هاس فردا سه ...

عزیزم تو زندگیشون دعوا ننداز ب خاطر ی نخ سیگار...خیلی از مردا میکشن دیگ

آن کسی را که در این ملک سلیمان کردیم ملت امروز یقین کرد که او اهرمن است🤌

چرا همشون عاشقشن واقعا ،

نمی‌دونم. من ترکش دادم بعد باهاش ازدواج کردم ولی بعد ۲۰ روز که از خونه مامانم اومدم بعد زایمان ، یه پاکت پیدا کردم و فهمیدم مجدد شروع کرده

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز