2777
2789
عنوان

سیگار شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1286 بازدید | 90 پست
برو‌کنارش با هم‌بکشین

همون کاری که دوستم کرد ،فاز  پایه بودن و همراهی گرفت 

الان دیگه تو خونه پیش بچه هاش هم میکشه 

میگه وقتی از من قایم میکرد سیگار کشیدنشو،خیلی کم میکشید ولی از وقتی باهاش همراه شدم چند پاکت شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نزاااار نزاااار دعوا جنگ بزن بزن و یک عمر زندگی راحتکوناه نیایسیگار بدترین چیزهاللن جمعه هاس فردا سه ...

هیچوقت این راهی که ایشون گفتن انجام نده چون نتیجه عکس داره نه تنها بیشتر میکشه بلکه روتون به روی هم باز میشه و اتفاقات بدتر

شما باید آرامشو شادی رو برقرارکنی

شادی نه اینکه بزنی برقصی

شادی از این جهت که با روی باز و چهره ی شاد به سمتش بری

و گاهی به حال خودش بذاریش

آدمِ اَمنِ آدم‌هـا باشیـم 🌱
من هر وقت بهش گفتم گفته من عادت نمیکنم و فقط چند هفته یک باره من چی بگم دیگه

سیگار تنها چیزی که ترکش سخته.و شروع اعتیاد.سیگار ازهمشون مضرتره.اینو بدون این پدر باید الگو بچت باشه قطعا پدران سیگاری فرزندان سیگاری دارن

از ۱۶ یا ۱۷ سالگی مامانم میشود گرفت متأسفانه قبح کارریخت خیلی دوس داشتم با آرامش ترک کنه اما مامانم ...

عزیزم من برادر خودمم دنبالشه متأسفانه....اون که شدیداً معتاد به قرص متادونه

سیگار تنها چیزی که ترکش سخته.و شروع اعتیاد.سیگار ازهمشون مضرتره.اینو بدون این پدر باید الگو بچت باشه ...

والا من پدر خودم اصلا اهلش نبود از اون ور برادر خودم الان متاسفانه دنبالشه

عزیزم من برادر خودمم دنبالشه متأسفانه....اون که شدیداً معتاد به قرص متادونه

آخی کمکش کنید ترک کنه نمیدونم چرا جوونامون به خودشون رحم نمیکنن.. فعلا شوهرم راه دور سرکاره به محض برگشت باید ولش کنه تحمل سیگارشو ندارم واقعا

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
هیچوقت این راهی که ایشون گفتن انجام نده چون نتیجه عکس داره نه تنها بیشتر میکشه بلکه روتون به روی هم ...

آخه کار هرروزش نیست ...الان امروز کشیده بود گفت آخرین بار سه هفته پیش کشیده 

آخی کمکش کنید ترک کنه نمیدونم چرا جوونامون به خودشون رحم نمیکنن.. فعلا شوهرم راه دور سرکاره به محض ب ...

زنش شش سال بردش کلینیک نشد ...الان هم دارن طلاق میگیرن