2777
2789
عنوان

سیگار شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1286 بازدید | 90 پست
از ۱۶ یا ۱۷ سالگی مامانم میشود گرفت متأسفانه قبح کارریخت خیلی دوس داشتم با آرامش ترک کنه اما مامانم ...

متوجه نشدم ،مادرت چطوری کار را خراب کرد؟

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زنش شش سال بردش کلینیک نشد ...الان هم دارن طلاق میگیرن

🥺

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
نمی‌دونم چرا جوونا انقد عاشق اینن

مردا دنبال همین کارا هستن.مردا خیلی ضعیفن.بهش فشارنیار.سعی کن زندگیتو ارومتر کنی.وقتی مشکلات زیاد شد سعی کن بیشتر باهاش باشی.رابطه جنسی واقعا ارامش میده بهشون.ازخانوادش نگو .زندگیتو درست کن.کنارش باش نه مقابلش.الانم کاری نکن دروغگو بارش بیاری زیاد گیر نده اماهواست به زندگیت باشه

خب پس جایگزین براش درست کن از این الکترونیکی هل بخر براش ک بخارهای فقط ن نیکوتین

بخار کجا بود. اونا توشون هزار مدل بدتر ماده شیمیایی داره 

استارتر عزیز شما فقط میتونی بگی از سیگار بدت میاد و بوش رو نمیتونی تحمل کنی و از عوارض سیگار بگی براش

دیگه‌نمیتونی ۲۴ ساعته دنبالش بری که ببینی میکشه یا نه. خیلی موارد داریم آقا از ترس خانومش پنهانی میکشه و خانوم هم متوجه نمیشه

بچه هم که نیست. 

قهر و کتک کاری و دعوا هم که بیشتر به شوخی میخوره!!! 

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
متوجه نشدم ،مادرت چطوری کار را خراب کرد؟

خاکستر سیگار و تو ماشین دید انقد زیر نظرش گرفتش که بالاخره دیدش یاداوریش عصبیم میکنه یه غوغایی شد ک نگو

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
نمی‌دونم. من ترکش دادم بعد باهاش ازدواج کردم ولی بعد ۲۰ روز که از خونه مامانم اومدم بعد زایمان ، یه ...

منم یه سال و نیم بعد ازدواج ترک کرده بود عمل کیست انجام دادم برگشتم دیدم باز مخفیانه شروع کرده

بخار کجا بود. اونا توشون هزار مدل بدتر ماده شیمیایی داره استارتر عزیز شما فقط میتونی بگی از سیگار بد ...

واقعا؟؟؟ من میخواستم برای تولد کراشم بخرم الان چیکار کنم 

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 
مردا دنبال همین کارا هستن.مردا خیلی ضعیفن.بهش فشارنیار.سعی کن زندگیتو ارومتر کنی.وقتی مشکلات زیاد شد ...

چرا همش من باید زندگی رو آروم کنم ؟ چرا همش همه چیز باید گردن ما زنا باشه ؟ بخدا من خودم هزار جور گرفتاری دارم هزار جور مسئولیت شغلی دارم خودم مدیر آموزشگاه ام هزار جور دغدغه پس منم باید برم دنبال سیگار؟

نه ولی متأسفانه از دوران دانشجویی هم همش بابام مچشو می‌گرفت

بازم دانشجو بوده ،منگاهی پسرهای دبستانی را میبینم بعد مدرسه سیگار میکشن ،یکبار رفتم به مدیرشون گفتم،اونم خیلی خونسرد گفت نه چیز مهمی نیست کنجکاوی بچه گانه هست

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
آخه کار هرروزش نیست ...الان امروز کشیده بود گفت آخرین بار سه هفته پیش کشیده

سعی کن تایمای خالی رو پر کنی

با بیرون رفتن، خرید کردن، حرف زدن، خونه ی اقوام رفتن تا کم و کمتر بشه 

آدمِ اَمنِ آدم‌هـا باشیـم 🌱
بخار کجا بود. اونا توشون هزار مدل بدتر ماده شیمیایی داره استارتر عزیز شما فقط میتونی بگی از سیگار بد ...

بله درست می فرمایید ...برای من عجیبه مردی که من ده سال به خاطر اینکه اهل هیچی نیست و تو روی خانوادم وایسادم چون سالمه جونم براش در میاد داره این ویژگی شو از دست میده