2777
2789
عنوان

هیچی قبول نمیشم😭

206 بازدید | 25 پست

چقد من بدبختم هرچی میخونم انگار هیچی نخوندممم خاک تو سر من ک اینقد خنگم حتی اونایی ک کمتر از من میخونن هم تراز شون از من بالاتر و بهتره 

پارسال همین مواقع جا زدن دقیقا همین ماه بود فراموش نمیکنم ک چقد سختی کشیدم چقد غم و غصه خوردم چقد افسردگی و فشار روحی روانی بدیو تحمل کردم الان بازم با این حال دارم اشتباهات پارسال رو انجام میدم خدایا خیلی خستم کاش بمیرم خلاص شم

باز دارم مث پارسال میگم امسال بیخیال نهایی بخونم سال بعد کنکوری با اینکه امسالم همینکارو میخواستم انجام بدم ولی موقع امتحان ی اتفاق بد افتاد و اونم خراب کردم💔💔

پشت کنکوری هستی ؟

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله

ترمیم معدل فقط یک باره با کنکور هرددرو بخون بره

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

از فردا تا اخر اذر یدور نهایی قشنگ خیلی خوب بخون

از دی محکم ببند خودتو ب کنکوری اون وسطام با نمونه سوال حل کردن درسای نهاییتو دوره کن

پشتشو سفت بگیری مطمئن باش قبول میشی

و اینکه درست خوندن مهمه حفظی نکن مفهومی بخون بعد ک گرفتی مفهومش چیه حالا وارد جزئیات شو ، سوال ازش حل کن ببین کجا رو اشکال داری و خوب یاد نگرفتی

به هیچیم فک نکن قبلش چی بود بعدش چی میشه

فقط تلاش کن

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟ 

منم منم

گریه های اون شبای ک غصه میخوردم برای فرصت از دست دادمو فراموش نمیکنم بااین حال مث خر میخوام همون کار پارسال انجام بدم

ترازم5هزاره سه آزمون قلم چی رو همین موند اصلا نمیدونم چیکار کنم 

قبول میشم نمیشم 

واااای از ریاضی متنفرم ریاضی نزنم بقیه رو میانگین30بزن با معدل بالا امکانش هست پیرا بیارم؟ 

گریه های اون شبای ک غصه میخوردم برای فرصت از دست دادمو فراموش نمیکنم بااین حال مث خر میخوام همون کار ...

ما مشاور اومد صحبت کرد گفت معدل بالای هیجده نوزده و درصد کم کنکور بیس سی چل اینا

میشه رشته های خیلی خوبی آورد

گیرم که فردا سپیده سر زند و روزگار به کام شود با غم آنها که برای ما جان دادهاند چه باید کرد؟