2789

۱۵۷۰

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مرسی❤️❤️رایگانه؟؟

اره

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

خب حالا چی شده

چه حس خوبیه وقتی ... می دونی که یکی دوست داره !❤❤❤چه حس خوبیه وقتی ... وقتی چشمات رو می بندی اون رو جلوی چشمات ببینی !😍😍😍چه حس خوبیه وقتی ... داره نگاهت می کنه ، دست و پات رو گم کنی و بخوای بخوری زمین !🙃🙃😜

عزیزم چارت تولدشو با ستاره شناسی تفسیر کن انگار رفتی پیش یه روانشناس که بچتو کامل میشناسه خواهرم واسه بچش گرفت خیلی خوب بود حتی بهش گفت باید چطوری باهاش رفتار کنی کلا شخصیت بچشو گفت و استعداداش همه چیش خیلی خوب بود تا حتی گفت رنگ اتاقش لباساش رو چی کار کنی یادگیریش خوب شه

عزیزم چارت تولدشو با ستاره شناسی تفسیر کن انگار رفتی پیش یه روانشناس که بچتو کامل میشناسه خواهرم واس ...

چجوری؟؟چارت تولد شو بگیرم 

بچم نیست 

ولی اینم ماجراش فرق داره

تو گوگل بزن تعادل کیهانی در مورد چارت تولد بخون میتونی به واتساپشون پیام بدی بار اول به صورت رایگان 1 کی 2 تا سوالتو جواب میدن خیلی راسته ولی باید ساعت تولدشو بدونی

چجوری؟؟چارت تولد شو بگیرم بچم نیست ولی اینم ماجراش فرق داره

تو گوگل بزن تعادل کیهانی بهشون پیام بده ساعت تولد و تاریخ تولد میدی چارتشو با ستاره شناسی تفسیر میکنن هر چی بخوای بدونی بهت میگن استعداد شغل اخلاق شخصیت نقطه ضعف  ازدواج پول رابطه اجتماعی خانواده همههه چی

تاپیک قبلیم هست

ایشالا مشکلت حل شده باشه❤

چه حس خوبیه وقتی ... می دونی که یکی دوست داره !❤❤❤چه حس خوبیه وقتی ... وقتی چشمات رو می بندی اون رو جلوی چشمات ببینی !😍😍😍چه حس خوبیه وقتی ... داره نگاهت می کنه ، دست و پات رو گم کنی و بخوای بخوری زمین !🙃🙃😜