2777
2789

سلام من یکشنبه ۱۳ ام  عمل کردم روزای قبل برداشتن تامپون سرمو بالا سعی میکردم نگه دارم ولی بعد تر و این دو روزه دیگه دلا راست و اینا یکم شدم و سرمو پایین هم شده بگیرم مشکلی نداره در این حد؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین ما یه استادی داشتیم میگفت وقتی بینی خون میاد سرتونو بالا نگیرید خون وارد نای میشه و باعث خفگی میشه احتمالا تو عمل بینی هم داخل بینی خون هست ممکنه بره تو نای سرتو متعادل نگه دار نه پایین نه بالا

راستش من گچو که باز کردم دیگه کج خوابیدم مشکلیم به وجود نیومد 😂

ان شاالله سلامت باشی همیشه . من هنوز با اون اتله اسمش چیه نمیدونم ولی رو بینیمه پانسمان ولی تامپون دراورده . حالا مثلا رفتم تنمو بشورم سرمو گرفتم پایین یا لباس بپوشم هم همین طور. تو این مرحله میتونم موهامو بشورم و با سشوار خشک کنم یا نه ؟

ان شاالله سلامت باشی همیشه . من هنوز با اون اتله اسمش چیه نمیدونم ولی رو بینیمه پانسمان ولی تامپون د ...

آهان گچو میگی؟

والا حموم نباید رفت نهایت سرتو بشوری گچ نباید شل بشه 

به طرفین نخواب راست طاق باز .من دو طرف سرمو بالش میزاشتم تا سرم به طرفین نره

چشم ممنونم به من گفت حدود چهار تا بالشت باید بزاری البته اگه نمیزاشتم نفس تنگی میگرفتم چون تنفس از راه دهان بود . قرار بود اسپلینت بزارن از راه بینی نفس بکشم ولی گویا خون ریزی داشتم