2777
2789
عنوان

از مرگ میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 32 پست
عزیزم چقد دلت پاکه😂❤️ اگه تا ابد همینطوری دل پاک بمونی میری بهشتدور از جونت البته

بخدا تعریف از خود نباشه خعیلی دلم پاکه هیچی تو دلم نیست حتی مادرشوهرم چقدر پشتم حرف مید با جاریم چقدر تیکه مینداخت چقدر باعث دعواهام بود ولی الان ۲ هفتس بستریه بیمارستان فقط منم که بهش سر میزنم غذا میپزم برا خودش و شوهرش کاراشو کردم حتی پسراش و اون عروسش بهش یبار بیشتر سر نزدن ولی اخر دستم نمک نداره میدونم

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

باورش کن.....خیلیاشون بعدازتجربه زندگیشون زیرو رو شده و یه ادم دیگ شدن با تاپیکت یاد علی انصاریان اف ...

واقعا منم همینطور خعیلی میترسم

بعد جالبیش میدونی چیه؟ بارون ک میاد خیلی میترسم همش حس میکنم تو روز بارونی میمیرم تو هوای یخ توی خاک یخ میذارنم اما میترسم شب اول قبرم کسی کنارم نباشه من از قبرستون میترسم واقعا همش به همسرم میگم توروخدا شب اول قبر بالا سرم باش تنهام نذار

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وقتی گناه زیاد کرده باشی مثل غیبت قضاوت دل شکستن و و و بله بنظرم ترس داره

حلالیت بگیریم راحت میشیم 

ولی خدا خیلی مهربونهه

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

بخدا تعریف از خود نباشه خعیلی دلم پاکه هیچی تو دلم نیست حتی مادرشوهرم چقدر پشتم حرف مید با جاریم چقد ...

معلومه که نداره اخر همون جاری واسش عزیز تره 

من مادرشوهرم با شوهرم قهر بود بزور به شوهرم گفتم برو خونش مادره دلشو نشکون الان با شوهرم حرف میزنه با من قهره😂

کلا اکثر مادرشوهرا بی چشمو روان

چکار میکنی میگی میرم جهنم

من تو عصبانیت توهین کردم ناراحت کردم بقیه رو پشیمونم فایده نداره میدونم نتیجه اشو میبینم

اگه کسی آزار نداره باشی مطمئن باش بهترین جا رو داری تو اون دنیا

معلومه که نداره اخر همون جاری واسش عزیز تره من مادرشوهرم با شوهرم قهر بود بزور به شوهرم گفتم برو خون ...

اره واقعا جاریم همیشههههه عزیزه با اینکه همیشه درحال سگ محلی کردنه هرچی بیشعور تر عزیزتر

توروخدا نگاه عنوان تاپیکو همین الان گعتم غیبت نکنم دیگه 😂😂😂 ولش کن من ادم نمیشم

چکار میکنی میگی میرم جهنممن تو عصبانیت توهین کردم ناراحت کردم بقیه رو پشیمونم فایده نداره میدونم نتی ...

هیچکسو آزار ندادم ولی هممممه منو آزار دادن تا جایی ک زورشون رسیده حتی مامانم در این حد از بابام که دیگه نگم اگر شباهت بیش از حدم به خواهرم نبود میگفتم صد در صد بچه خودشون نیستم فقط خواهر بزرگم خیلی دوستم داره همین

اره واقعا جاریم همیشههههه عزیزه با اینکه همیشه درحال سگ محلی کردنه هرچی بیشعور تر عزیزترتوروخدا نگاه ...

😂😂😂😂 اونا بدی میکنن ماهم غیبت میکنیم مساوی میشیم گناه حساب نمیشه

مرگ عین زندگی هست تولدی دوباره باور کن از اینجا خیلی بهتره روح انسان آزاد الان ما داخل کالبد خود گرفتاریم یکم اطلاعاتتو ببر بالا میبینی که ترس نداشته ترستون از روی ناآگاهیه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
😂😂😂😂 اونا بدی میکنن ماهم غیبت میکنیم مساوی میشیم گناه حساب نمیشه

خیلی چیز خوبی گفتی ممنونم 🥲🥲 دیگه اینجور خودمو قانع میکنم 😂😂

هیچکسو آزار ندادم ولی هممممه منو آزار دادن تا جایی ک زورشون رسیده حتی مامانم در این حد از بابام که د ...

اگه کسی آزار دادت جوابشو بده

میگی کسی ناراحت نمیکنی مطمئن باش بهترین جایگاه داری تو اون دنیا

واقعا منم همینطور خعیلی میترسمبعد جالبیش میدونی چیه؟ بارون ک میاد خیلی میترسم همش حس میکنم تو روز با ...

ن عزیزم نترس اول اینک انقد تلقین نکن ب خودت یعنی چی ک من روز بارونی سرد میمیرم خدا نکنه دورازجون 

خدا اینی نیست ک تو سرماها فرو کردن انگار خدا منتظره مابمیریم بریم اون دنیا فقط عذابمون بده نه اینطور نیست .. همین ک تو زندگیت ب کسی کار نداشته باشی وخیرت ب کسی برسه درحدتوان ..دل کسی رو نشکنی و حواست ب زبونت  باشه کافیه..

انقدر نگو این حرفارو اینهمه مردن ندیدی ازاده نامداری میگفت همش فک میکنم قبل سی سالگی میمیرم ک بدبخت مرد ..علی انصاریان میگفت کاش قبل مادرم بمیرم ک مرد..عارف لرستانی میگفت برام سواله اون دنیا چ شکلیه میترسم زود بمیرم ک مرد بسه یا بازم بگم؟؟؟؟؟ انقدر تکرار نکن باخودت..

اگه کسی آزار دادت جوابشو بدهمیگی کسی ناراحت نمیکنی مطمئن باش بهترین جایگاه داری تو اون دنیا

من فقط ینفرو از روی جاهلیت دوران نوجوونی خعیلی با حرفام رنجوندم زن بابام بود فوت شده اونموقع خیلی نسبت بهش گارد داشتم اما الان ک نیست میفهمم چقدر خوب بوده کارایی کرد برام ک خانوادم نمیکردن ولی قدر ندونستم با اینکه زبونم براش دراز بود اما اون همیشه مهربون بود بعد ۵ سال که اومد به خوابم تو خواب یادن بود که اون فوت شده و الان تو خوابم بهتره حلالیت بخوام گفتمش عمه حلالم میکنی؟ گفت آره چرا حلال نکنم عمه مگه چیکار کردی؟ (عمه صداش میکردم) وقتی بیدار شدم از خوشحالی فقط گریه میکردم

ن عزیزم نترس اول اینک انقد تلقین نکن ب خودت یعنی چی ک من روز بارونی سرد میمیرم خدا نکنه دورازجون خدا ...

بله منم معتقدم هرچیزو تکرار کنی همون اتفاق میفته اما دست خودم نیست از وقتی هم که مامان شدم بیشتر میترسم ک نباشم