dandan78 مدیر عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 4288 عنوان از مرگ میترسم | مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 32 پست خیلیییییییییییییییی از مرگ میترسم خیلییییییییییی زیاد حتی وسط،مهمانی هم بهش فکر میکنم نمیتونم باورکنم ک ی روز میمیرمشما هم زیاد بهش فکر میکنید؟هرروز میگم حجاب کنم اون دنیا از موهاماویزونم نکنن هی میگم غیبت نکنم اما اخر نمیتونم خودمو تغییر بدم اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه 1403/08/18 | 03:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترخلیفه عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 3118 وجدانا اویزون نمیکنن؟ 😂😂😂 خب نامحرم موها رو میبینه دیگ بالاخره ی حرکتی میزنن رو موها 😂 میکنن تو سفر معراج پیامبر سرچ کن👇کسی مخالفه منو ریپ نزنه من جواب نمیدم. متوجه شدی ملکه تو
parvaneabi68 عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 2232 من از خدا خواستم وقتی پاک پاک شدم منو ببره من خیلی دوست دارم خدا وقتی پاکم کرد خاکم کنه 💚 السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚
dandan78 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 4288 من از خدا خواستم وقتی پاک پاک شدم منو ببره من خیلی دوست دارم خدا وقتی پاکم کرد خاکم کنه 💚 دور از جون عزیزم اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه