2777
2789
عنوان

از مرگ میترسم

202 بازدید | 32 پست

خیلیییییییییییییییی از مرگ میترسم خیلییییییییییی زیاد حتی وسط،مهمانی هم بهش فکر میکنم نمیتونم باورکنم ک ی روز میمیرم

شما هم زیاد بهش فکر میکنید؟

هرروز میگم حجاب کنم اون دنیا‌ از موهام‌اویزونم نکنن هی میگم غیبت نکنم اما اخر نمیتونم خودمو تغییر بدم

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم قبلا میترسیدم زندگی پس از زندگی ببین ترست میریزه

نمیدونم چرا قبولش ندار

اعتقاداتم خعیلی ضعیف شده

نمیدونم شاید چون تحت تاثیر حرفای مجازی هستم

همش میگم بسه بد حجابی دیگ خودمو جمع کنم بعد میگم نه بابا حالا معلوم نیست اون دنیا چخبره شیک بگرد قشنگ بپوش

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

هنوز هستن کسایی که فکر میکنن قراره از موهاشون تو جهنم آویزون بشن؟😂

وجدانا اویزون نمیکنن؟ 😂😂😂  خب نامحرم موها رو میبینه دیگ بالاخره ی حرکتی میزنن رو موها 😂

ن چرا ترس اخه مگه تجربه نزدیک ب خدا درد داره🥲

وقتی گناه زیاد کرده باشی مثل غیبت قضاوت دل شکستن و و و بله بنظرم ترس داره

وجدانا اویزون نمیکنن؟ 😂😂😂 خب نامحرم موها رو میبینه دیگ بالاخره ی حرکتی میزنن رو موها 😂

عزیزم چقد دلت پاکه😂❤️ اگه تا ابد همینطوری دل پاک بمونی میری بهشت

دور از جونت البته 

باورش کن.....خیلیاشون بعدازتجربه زندگیشون زیرو رو شده و یه ادم دیگ شدن 

با تاپیکت یاد علی انصاریان افتادم 

میگفت از مرگ‌میترسم اگ روزی ازدنیا رفتم اون لحظه ک دارن منو میزارن توقبر بدونید ک خیلی میترسم 

دلم سوخت الان واقعا

یه فاتحه براش خوندم