dandan78 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 4343 عنوان از مرگ میترسم 214 بازدید | 32 پست خیلیییییییییییییییی از مرگ میترسم خیلییییییییییی زیاد حتی وسط،مهمانی هم بهش فکر میکنم نمیتونم باورکنم ک ی روز میمیرمشما هم زیاد بهش فکر میکنید؟هرروز میگم حجاب کنم اون دنیا از موهاماویزونم نکنن هی میگم غیبت نکنم اما اخر نمیتونم خودمو تغییر بدم اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه 1403/08/18 | 03:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sisijoonm عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 9605 ن چرا ترس اخه مگه تجربه نزدیک ب خدا درد داره🥲 از همه دلم گرفته:)
_celine عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 2757 هنوز هستن کسایی که فکر میکنن قراره از موهاشون تو جهنم آویزون بشن؟😂
مبارز۵۹ عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 29064 اینکه از موهات آویزون نکنند و..کلا برای این ترس از جهنم قرآن رو بخون و البته امید به فضل خداام داشته باش.مرگ برای همه هست چه خوبه زیبا بریم باشهادت،جمله شهید رسول خلیلی
dandan78 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 4343 منم قبلا میترسیدم زندگی پس از زندگی ببین ترست میریزه نمیدونم چرا قبولش نداراعتقاداتم خعیلی ضعیف شدهنمیدونم شاید چون تحت تاثیر حرفای مجازی هستمهمش میگم بسه بد حجابی دیگ خودمو جمع کنم بعد میگم نه بابا حالا معلوم نیست اون دنیا چخبره شیک بگرد قشنگ بپوش اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه
dandan78 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 4343 هنوز هستن کسایی که فکر میکنن قراره از موهاشون تو جهنم آویزون بشن؟😂 وجدانا اویزون نمیکنن؟ 😂😂😂 خب نامحرم موها رو میبینه دیگ بالاخره ی حرکتی میزنن رو موها 😂 اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه
dandan78 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 4343 ن چرا ترس اخه مگه تجربه نزدیک ب خدا درد داره🥲 وقتی گناه زیاد کرده باشی مثل غیبت قضاوت دل شکستن و و و بله بنظرم ترس داره اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه
dandan78 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 4343 نترس باشه 😂 اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه
_celine عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 2757 وجدانا اویزون نمیکنن؟ 😂😂😂 خب نامحرم موها رو میبینه دیگ بالاخره ی حرکتی میزنن رو موها 😂 عزیزم چقد دلت پاکه😂❤️ اگه تا ابد همینطوری دل پاک بمونی میری بهشتدور از جونت البته
gentlehearted عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 3457 باورش کن.....خیلیاشون بعدازتجربه زندگیشون زیرو رو شده و یه ادم دیگ شدن با تاپیکت یاد علی انصاریان افتادم میگفت از مرگمیترسم اگ روزی ازدنیا رفتم اون لحظه ک دارن منو میزارن توقبر بدونید ک خیلی میترسم دلم سوخت الان واقعایه فاتحه براش خوندم