2777
2789

چون افسردگی دارن نی نی سایت میان دیگه😂

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اکثر کسایی که دلشون گرفته یا حوصله ندارن یا توی شرایط خوبی نیستن برای فرار از اون فکر میاند نی نی سایت، سایت خفنی نیست که ادم چیزی ازش یاد بگیره، میاند تا چند دیقه از اون حالت فرار کنند. 

من خودم پوکیدم محض اینکه فقط به بدبختیام فکر نکنم میام

خب ببین یه فرایندع وابستگی میاره که ادم از مشکل خودش فرار کنه و ادم همیشه فرارو به حل کردن ترجیح میده من خودم حال روحیم اوکی نیست این چنوقت که میام نینی سایت بدترم شده 

خدا شفات بده.میایم اینجا یکم صحبت کنیم

متاسفم برات تو فک کن یه ادمی که خودش افسرده اس بره بین یه عالمه ادم دیگ که اونام حالشون بده بنظرت چه تاثیری میزاره روشون ؟ فک میکنی با حرف زدن راجب مشکلات با کسی که مشکل داره و بلد نیست چطوری مشاوره بده چیزی حل میشه؟

عزیزم اکثر کسایی که دلشون گرفته یا حوصله ندارن یا توی شرایط خوبی نیستن برای فرار از اون فکر میاند نی ...

خب همین دیگ اصن درس نیست منم دقیقا به همین هدف اومدم و خیلی وقته عضوم ولی الان فهمیدم اینجا میتونه محرکی باشه که ادم بیشتر حالش بد بشع