2777
2789

بچه ها من یه کوتاهیی کردم و واقعا حالم بده.سونوی انومالی ک 18-22 هفته میرنو 26 هفته رفتم و معلوم شد بچم مشکلای خیلی زیادی داره،بینیش کوچیک بود کلیه هاش بزرگ بودن و یکی از پاهاش مورد داشت یه حفره هم کنار نافش بود ک روده هاش از اون بیرون اومده بود..شب و روز گریه میکردم حالم خیلی بد بود هیچ کاریم نمیتونستم بکنم بهم مجوز سقط نمیدادن.اخر سر دکترم کیسه آبمو پاره کرد گفت برو زایمان کن.دیگه نگم براتون که چقدر درد کشیدم و چه زایمان سختی داشتم دکترم نذاشت ببینمش و گفت برات خاطره ی بدی میشه من همش 20 سالمه الان 11 روز از زایمانم میگذره من هرروز و هرشب کارم شده گریه و زاری هرشب بیدارم وقتاییم ک خواب ب چشمم میاد خواب پسرمو میبینم

تو سونوگرافی اولم ان تیش بالا بود ولی وقتی رفتم آمنیوسنتز گفتن سالمه منم فکر کردم مشکلی نیس.حتی سیسمونی گرفته بودم اتاقشم چیدم هرروز میرم وسایلشو بغل میگیرم دارم دیییونه میشم خیلی فشار رومه.ما هیچ نسبت فامیلی ای نداشتیم مشکلشم ژنتیکی نبود چون امینو سالم بود حالا ممکنه بارداری بعریمم همینطوری باشه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خوبی؟ میشه بپرسم ان تیش چند بود؟

خدای عزیزم.ازت معجزه ای میخوام که اشک شوقمو جاری کنه... خدایا من چشم انتظار حاجت رواییم...همونطورکه فرمودی: فالله علی کلّ شیء قدیر.. دوست عزیز یه صلوات مهمونم میکنی؟؟ ممنونم😘 انشاالله یه روز بیام و اعلام کنم که خدایا شکرررتتتت که صدامو شنیدی و دعامو اجابت کردی😍😍😍😍چه روزی بشه اون روز!😊😊😊😍😍😍😍😄😄😄😄 معجزه ها هرروز رخ میدن...خدایا بازم برام معجزه کن❤

هنوز خیییییلییییی وقت داری برای به دنیا آوردن بچه های سالم و زیبا. این روزا هم میگذره. برای آرامشت دعا میکنم . 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

عزیزم خیلی برات متاسفم ؛ واقعا سختی کشیدی و درکش میتونم بکنم ؛ اما مطمئن باش خدا کمکت میکنه و ان شاله بارداری بعدیت خیلی خوب پیش میره و این روزهای سخت رو فراموش میکنی ، اما ایندفعه مراعات کن و همه چیز رو سر وقتش انجام بده تا ان شاله بارداری خوبی داشته باشی