2777
2789
عنوان

دکتر گفت😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1668 بازدید | 120 پست
عالی بود توضیحتون!ولی من واقعا حس و حال افسرده ها رو ندارمبیرونمو میرم سرکلاس از همه شر تر هستمبا اد ...

با وجود ویژگی‌های شخصیتی که دکتر اشاره کرده، تو هنوز توانایی‌های خوبی داری و می‌تونی با دیگران ارتباط برقرار کنی و از زندگی لذت ببری.... این نشون می‌ده که شخصیت تو پیچیده هست و ممکنه در بعضی جنبه‌ها احساسات و رفتارهای خاصی داشته باشی، اما این به این معنا نیست که حتماً افسرده‌ای یا مشکل جدی داری.‌..

هر کسی ویژگی‌های خاص خودش رو داره و مهم اینه که بتونی با این ویژگی‌ها کنار بیای و از زندگی لذت ببری...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیگه برای منم مهم نیست خب چیکارکنم بشینم بخاطر گریه کنم؟ خب منم اینطوریم دیگه 😔خداحال هممونو خوب کن ...

باید کم کم شروع کنی...

و خودتو بندازی توی جاهایی که ترس داری حرف بزنی.

لازم نیست چیزی تعربف کنی

اون اول

اگه یک جمله میگفتی حالا فقط سعی کنی دو جمله بگی

دو جمله رو ده جا گفتی برات راحت شد؟

حالا

بری تو کار سه جمله

و طی یک سال میرسی به جایی که دیگه راحت میشینی سخنرانی میکنی

باید بری توی جمع تا زبونت باز شه

با وجود ویژگی‌های شخصیتی که دکتر اشاره کرده، تو هنوز توانایی‌های خوبی داری و می‌تونی با دیگران ارتبا ...

اره دارم لذت میبرم همین چند دقیقه ی پیش تو مهمونی یه چند تا نکته تو جمع توضیح دادم و هم لذت بردن

باید کم کم شروع کنی...و خودتو بندازی توی جاهایی که ترس داری حرف بزنی.لازم نیست چیزی تعربف کنیاون اول ...

من تو جمع میرم اما میترسم حرف بزنم ازحال برم فشارم میفته انگار .. بعصی وقتا حالم خوبه حرف میزنم ولی بیشتروقتا یه استرس شدیدی میاد سراغم

شاید سنمون که بالارفت درست بشیم ولش بابا درست نشدیم هم نشدیم 😂💔

من کنفرانس دادن توی دانشگاه...

ویس پر کردن توی مجازی...

پشت بلندگو حرف زدن خیلی کوتاه

و همین چیزای کوچیک کم کم موتورمو روشن کرد

من تو جمع میرم اما میترسم حرف بزنم ازحال برم فشارم میفته انگار .. بعصی وقتا حالم خوبه حرف میزنم ولی ...

منم میفهمم چی میگی 

شده یه عالمه فشار رومه تا حرف بزنم ولی یه ترسی مانع میشد 

وبعدش کلی نشخوار میکردم که چرا نگفتی قلان حرف رو

باید کم کم شروع کنی...و خودتو بندازی توی جاهایی که ترس داری حرف بزنی.لازم نیست چیزی تعربف کنیاون اول ...

برای همون یه جمله هم کلی فکرمیکنم تا دربیارمش😂🤦‍♀️بعدبعضی ها اصلا فکرنمیکنن فی البداهه میادزبونشون 

شما فقط کمی احتیاج ب آرامش داری . سعی کن تنها باشی چندساعت درطول روز

تو خونه هم باشم

یچه گریه میکنه

تلفن زنگ میژنه

ایفون ژنگ میخوره

تلویزیون زوشنه

بابام با داداشم بد رفتار میکنه

مادزم فست قود درست میکنع

اعصابمو خرد میکنه