2777
2789
عنوان

دکتر گفت😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1668 بازدید | 120 پست
وقتی دکتر می‌گه "روش افسردگی نشسته" یعنی این ویژگی‌ها(شخصیت مرزی و شخصیت وسواسی) باعث شده که احساس ا ...

عالی بود توضیحتون!

ولی من واقعا حس و حال افسرده ها رو ندارم

بیرونمو میرم 

سرکلاس از همه شر تر هستم

با ادما حرف میژنم

اعتماذ به نفسم خوبه

منمم😪😪علائم شما چیه؟ من توجمع نمیتونم زیاد باشم .کسی سوال بپرسه ازم ترس میاد سراغم . یا وسط حرفام ...

من درحد ۱جمله میتونم حرف بزنم اصلا نمیتونم یه داستان وماجرایی روتعریف کنم 

همش موقع صحبت کردن به مخاطب فکرمیکنم 

وقتیم سوالی میپرسن ازاسترس خوب نمیشنومش اصلا تمرکز ندارم این باعث شده فکرکنن هوشم کمه یاخنگم ولی ازاسترس نمیتونم تمرکز کنم روحرفاشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب برو پیش دکتری که تو شهرتونه من نمیدونم چجوری انلاین تشخیص میده طرف! در واقع نمیتونه فقط قرص میده� ...

زفتم ولی همین شخصیت وسواسی کاری کرد که راضی نباشم از دکتره چون میگفت برم زیر دستکاه rtms ۱۵ جلسه و جلسه ۵۰۰تومن یعنی ۷ و نیم میلیون بدم

خانواده ام بهم فشار میارنخودمم حس بدی دارم از داروهای اعصاب و زوانازونور ۴ ۵ ساله بهتری سالای جوونیم ...

من طب سنتی رو هم امتحان کردم چ خیلی جواب گرفتم

و افسردگیم رو درمان کرد 

ولی هموز وسواس فکریم خوب نشده 

بله دقیقا زمینه ارثی داره من خودم خیلی وقته که درگیرم یک پیشنهاد بزارید کنم اولا سعی کنید یه دکتر حض ...

حضوری رفتم ولی خب نسخوار فکری باعث شد ازش راضی نباشم و بعدشم گفت ۱۵ جلسع برو زیر دستگاه rtms  و هژینه اش میشه ۷ و نیم میلیون و هر جلسه میرفتم پیشش یه دارو اضافه میکرد به دارو هام حس کردم دست به داروش خیلی زیاده و همشک خواب میرقتم با داروهاش

من درحد ۱جمله میتونم حرف بزنم اصلا نمیتونم یه داستان وماجرایی روتعریف کنم همش موقع صحبت کردن به مخاط ...

خیلی برام اشناست این احساس ها...

حقیقتا درکت میکنم

ولی نمیدونم چی شد که اللن با اینکه خیلی خوب نشده هنوز این مشکلاتم ولی بهتر شده و دیگه برام مهم نیستا این چیزت

زفتم ولی همین شخصیت وسواسی کاری کرد که راضی نباشم از دکتره چون میگفت برم زیر دستکاه rtms ۱۵ جلسه و ج ...

وسواس فکریت با مدیتیشن درمان کن. مثلا نیم ساعت بشین و ب هیچییی فکرنکن. هرروز تمرین کن خوب میشی . صلوات بفرست قران بخون مطمئن باش خوب میشی

دقیقا منم مثل شمام 😔 نمیتونم چیزی تعریف کنم. شما دنبال راه درمان نبودی؟

قرص خوردم یه مدت اما هیچ فرقی نکرد به حالم 

ازنظر استرس برمیگرده به دوران سخت کودکی که رومون مونده 

خونه ما خیلی دعوا میکردن بچگیم پدرم ونوجوانی داداشم دعوامیکرد 

هیچوقت به حرفام گوش نمیکردن وقتی یه چیزو به مادرم تعریف میکردم اصلا بهم گوش نمیداد....

وسواس فکریت با مدیتیشن درمان کن. مثلا نیم ساعت بشین و ب هیچییی فکرنکن. هرروز تمرین کن خوب میشی . صلو ...

روانشناسمم خیلی به نماز و تمرکز تاکید داشت  و تمرین اسکن بدن و تمرکز روی تنفس و در حال بودن زو بهم یاد داد و کم و بیش انجام دادم و ذکر لااله الا الله

ولی خوذم عمیقا باور ندارم که وسواس فکری دارم و اصلا حس نمیکنم این وسواسم رو وولی روانشناس و روانپزشک هز دو میگن وسواس داری

قرص خوردم یه مدت اما هیچ فرقی نکرد به حالم ازنظر استرس برمیگرده به دوران سخت کودکی که رومون مونده خو ...

دقیقا همه این بیماری های روحی برمیگرده ب گذشته و کودکی. ماهم خونمون همش دعوا بود اصلا ارامش نداشتیم بخاطر اعتیاد پدرم وفقر

خیلی برام اشناست این احساس ها...حقیقتا درکت میکنمولی نمیدونم چی شد که اللن با اینکه خیلی خوب نشده هن ...

دیگه برای منم مهم نیست خب چیکارکنم بشینم بخاطر گریه کنم؟ خب منم اینطوریم دیگه 😔خداحال هممونو خوب کنه🤲