2777
2789
عنوان

دکتر گفت😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1668 بازدید | 120 پست
۱۵ دقیقع بیشتر ویژیت انلاین وقت نداره اینو گفت و گفت وقتت تمومه

ای بابا 

خب بزار من بهت بگم فرق اختلال و شخصیت اینه که اختلال در اثر تروما به وجود میاد مثلا اتفاق سخت اما شخصیت بخشی از وجودته ربطی به اتفاقات نداره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم اینا چیه و مشکل شما هم، ولی چندسال تحت نظر روانپزشک بودم و بنظرم وقتی دارو داده یعنی لازم بوده. به دکترت اعتماد کن و اگه نگرانی بابت داروها بهش بگو تا توضیح بده و اروم بشی

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
ای بابا خب بزار من بهت بگم فرق اختلال و شخصیت اینه که اختلال در اثر تروما به وجود میاد مثلا اتفاق سخ ...

عه چه جالب خیلی ممنون

خودمم حس میکنم این حالات ارثیه و تو ژنتیک بابام بهم رسیده

وقتی دکتر می‌گه "روش افسردگی نشسته" یعنی این ویژگی‌ها(شخصیت مرزی و شخصیت وسواسی) باعث شده که احساس افسردگی هم داشته باشی. به طور کلی، این یعنی تو یه سری ویژگی‌های شخصیتی داری که ممکنه بر حالت روحیت تأثیر بذاره، اما به عنوان اختلال شناخته نمی‌شن..

نمیدونم اینا چیه و مشکل شما هم، ولی چندسال تحت نظر روانپزشک بودم و بنظرم وقتی دارو داده یعنی لازم بو ...

چندین روانشناس و روانپزشک عوض کرد هی راضی نیستم از یه چیزیشون بعد از ویزیت نشخوار فکری میاد سراغمو اعتماد به دکتر رو تو ذهنم میشکونه

وای نگو؟چرا اخه؟الانم هی خانوادم میگن بریز دور اینارمولی روانشناسم میگه فقط با تراپی درمان نمیشی

نمیدونم اولش میخوری اوکیه بعد دو سه سال باز حالت بدترمیشه فقط و فقط خودتی ک میتونی ب خودت کمک کنی. مدیتیشن کن.ورزش کن. ازادمای منفی دوری کن. کسایی ک حالتو بدمیکنن بریز دور حتی فامیل نزدیک. خوابت تنظیم کن .  گل گاوزبان وسنبل الطیب دم کن 

نمیدونم اینا چیه و مشکل شما هم، ولی چندسال تحت نظر روانپزشک بودم و بنظرم وقتی دارو داده یعنی لازم بو ...

خانواده ام بهم فشار میارن

خودمم حس بدی دارم از داروهای اعصاب و زوان

ازونور ۴ ۵ ساله بهتری سالای جوونیم داره تباه میشه

عه چه جالب خیلی ممنونخودمم حس میکنم این حالات ارثیه و تو ژنتیک بابام بهم رسیده

بله دقیقا زمینه ارثی داره 

من خودم خیلی وقته که درگیرم 

یک پیشنهاد بزارید کنم 

اولا سعی کنید یه دکتر حضوری پیدا کنید 

دوما به این حرف ها که میگن دارو مصرف نکنید و وابستگی میاره و... گوش ندید 

مهم حال شماست حالا اگه با دارو خوب میشه خب بزار بشه در اخر هم ممکنه تا اخر عمرت مجبور باشی دارو مصرف کنی هیچوقت سر خود قطعشون نکن