xmimmim مدیر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 3173 عنوان دکتر گفت😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 1668 بازدید | 120 پست شخصیت مرزی و شخصیت وسواسی دار که روش افسردگی نشستهیعنی چی اینا؟؟گفت اختلال نیست شخصیتشو داری و ۴ تا دارو بهم دادفلووکسامین و لاموتریژین و رسپریدون و کلومپرامین 1403/08/17 | 21:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
xmimmim مدیر استارتر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 3173 با وجود ویژگیهای شخصیتی که دکتر اشاره کرده، تو هنوز تواناییهای خوبی داری و میتونی با دیگران ارتبا ... روانشناسمم میگفت تو چند تا طرحواره درگیریهمزمان کمالگرایی داریاینا هم هستکلا نمیفهمم داره چی میشهولی کلا سبک زندگیم روال خودش نیستاینکه هدف داشته باشمبفهمم از زندگی چی میخوامعلاقه ام چیاهمالکاریم زیادهدرسامچ خوب نمیخونموقتم زیاد تو مجازی تلف میشه
عروسکممممم عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 8814 تنها باشم حالم بد میشه افکار جنسی میاذ سراغمدیوونه میشم خب میتونی مثلا تنهابری بیرون قدم بزنی یا بری یه خرید کوچیک انجام بدی همینا اعصابت اروم میکنه
xmimmim مدیر استارتر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 3173 برای همون یه جمله هم کلی فکرمیکنم تا دربیارمش😂🤦♀️بعدبعضی ها اصلا فکرنمیکنن فی البداهه میادزبونشون به نظرت چرا اینجوری میشی؟
xmimmim مدیر استارتر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 3173 برای همون یه جمله هم کلی فکرمیکنم تا دربیارمش😂🤦♀️بعدبعضی ها اصلا فکرنمیکنن فی البداهه میادزبونشون کتابم میخونی؟
فاطمه۹۸۷۶۵ عضویت: 1400/03/27 تعداد پست: 8353 من یزد اون تهران!!! یه دکتری از شهر محل زندگی خودت پیدا کن، بهرحال حضوری خیلی بهتره، دکتر ری اکشن هاتو میبینه، خیلی چیزای دیگه ولی دکتر آنلاین محدودبت داره شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
xmimmim مدیر استارتر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 3173 گلم تودرمان شدی؟باهمون راهکارکه گفتی؟ اره من دقیق نمیدونم چه جوری ولی خوب خوب شدم الانببین یه چیزایی با ژمان حل مبشنهمین کارای کوچیک کوچیک در طول زمان و مستمر ادم عوص میشهنباید توقع داشت یک ماه و دوماهه حل شه
faeiiiii عضویت: 1403/05/04 تعداد پست: 2085 به نظرت چرا اینجوری میشی؟ باخودم میگم الانه که خراب کنم الانه که زبونم بگیره الانه که هنگ کنم جالبه لغتم پیدانمیکنم بعد هی دنبال اون کلمه ام
xmimmim مدیر استارتر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 3173 😔😔😔الهی ....بچه چه میدونه دعوا چیه منم تو خونمون زیاد دعوا بودبابام میزد میشکستمامانم از خونه میرفت
xmimmim مدیر استارتر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 3173 خب میتونی مثلا تنهابری بیرون قدم بزنی یا بری یه خرید کوچیک انجام بدی همینا اعصابت اروم میکنه بیرون اعصابم خرد میشه از وضع جامعه از پوشش ها از رانندگی مردم از وضع اقتصاد از وضعیت اقتصادب از همه چی
faeiiiii عضویت: 1403/05/04 تعداد پست: 2085 اره من دقیق نمیدونم چه جوری ولی خوب خوب شدم الانببین یه چیزایی با ژمان حل مبشنهمین کارای کوچیک کوچیک ... ببین من قبلا هیچ هیچ بودم الان میتونم درحد ۱الی ۳جمله بگم اما داستان نه نمیتونم تعریف کنم میدونم که باگذشت زمان پیشرفت هم میکنم
xmimmim مدیر استارتر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 3173 یه دکتری از شهر محل زندگی خودت پیدا کن، بهرحال حضوری خیلی بهتره، دکتر ری اکشن هاتو میبینه، خیلی چیز ... خضوری رفتم ذهنم قبول نکرد میگفت عوص کن و رفتم یه دکتر انلایناگه به ری اکشنه من تماس تصویری گرفتم با دکتر اخریم
faeiiiii عضویت: 1403/05/04 تعداد پست: 2085 منم تو خونمون زیاد دعوا بودبابام میزد میشکستمامانم از خونه میرفت بابای من هرروز خدادعوامیکرد مامامو میزد ماهم باترس نگاه میکردیم...
xmimmim مدیر استارتر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 3173 باخودم میگم الانه که خراب کنم الانه که زبونم بگیره الانه که هنگ کنم جالبه لغتم پیدانمیکنم بعد هی دنب ... کمالگرایی نداری؟
xmimmim مدیر استارتر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 3173 باخودم میگم الانه که خراب کنم الانه که زبونم بگیره الانه که هنگ کنم جالبه لغتم پیدانمیکنم بعد هی دنب ... منم همین مشکلو داشتمزبونم میگرفتالان خوب شدمیا هنگ میکزدمیا بد تعریف میکردمو میترسیدم تز حرف زدن