2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون بد دل وشکاکن

| مشاهده متن کامل بحث + 2520 بازدید | 134 پست
شوهر من بددل وشکاکه.اوایل منم نمیزاشت جایی برم ولی الان تنهایی با ماشین همه جا میرم.ولی خوب،بعضی جاه ...

عزیزم درکت میکنم

یه بارهم مارفتیم بیمارستان  حراست به شوهرم گفت سلام آقای فلانی (برادرش۱ماه اونجا بستری بود)

اومدیم خونه جهنم درست کرد که رفیق توهه وگرنه ازکجا منو میشناخت 

اینقدگریه کردم چشام باد کرده بود دو روز بعدش یه تصادفی کرد خدابهش رحم کرد گفت آه تو بود

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو دوسش داری تحملش برات اسونتره کاش حداقل من دوسش داشتم

خب چرا زندگی ک توش عشق نیست شروع و تحمل کردی 🥲آدم مگ چند بار بدنیا میاد 

ب نام خدایی ک بودنش جبرانیست برای تمامی نبودن ها 🤍💎خداجون یادته چقد سختی کشیدم... چقد تلاش کردم... من ی عاشق واقعی بودم.. اما نشد 🫠❤️‍🩹فکر میکردم کنارم گذاشتی و فراموش کردی بنده ای مثل من داری اما اشتباه میکردم. تاریخ 1404/04/28من عروس شدم 💗🫠برای خوشبختیم دعا کنید 😍💗🫠در حال اقدامم دعا کنید خدا بدون دردسر بهم ی نی نی فقط 1 نی نی بده چون تنبلی شدید دارم 🥴مامان جون ب انتظار روزی هستم ک بیای تو دلم و ی روزی ک بتونم بغلت کنم دیگ اون روز من هیچ خاسته ای از خدا ندارم 😍

بددله

درست نمیشه؟ بنظرت همه چیش خوبه جز این 

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

الان دخترم یه کم بزرگ شد ناراحته که همش تو خونه ایم اون گریه می‌کنه منم ناراحت میشم

حالا من دستم خورده بود به در کبودشده بود شوهرم هی نگاه میکرد هیچی نمیگفت بعد از چند روز میگه دستتو کی اینجوری کرده . من خوشم میاد غیرتی میشه 😆گفتم خورده به در میگه جایه در نیست اون ...قیافه اش بامزه میشه غیرتی میشه گفتم فدایه غیرتی شدنت برم من اینقدر جذاب میشی 🤣🤣🤣🤣

به مسخره بگیر دست پیشو بگیر 

شوهر من سالها منو آزار داد الان بهتر شد اما من بخاطر سالهایی ک با غم و ناراحتی گزشت هرگز نمیبخشمش فقط منتظرم بچه دومم کمی بزرگ شه تا ازش جدا شم. این تصمیمیه ک تازه دو روزه گرفتم.. نابود شدم تواین زندگی ناااااابود... پیر شکسته داغون بی حوصله...افسرده شدم.

شوهر من سالها منو آزار داد الان بهتر شد اما من بخاطر سالهایی ک با غم و ناراحتی گزشت هرگز نمیبخشمش فق ...

من آرزومه ازش جدا بشم ولی بخاطر بچه هام دارم تحملش میکنم ای کاش میدونستم جدا بشم