2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون بد دل وشکاکن

| مشاهده متن کامل بحث + 2520 بازدید | 134 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بخدا شوهرم منم همینجوریه یعنی اگه تو یه جمع زنونه باشم یه مرد بیاد میگه بخاطر تو اومد

اگر بدونی چقدر تهمت بهم زده شماره موی سرم.....تهمت نابجا....ی روزی دم غروب نفرین کردم.گفتم ای خدا خودت می دونی من حتی اجازه ندارم خونه مادرم برم بدون اجازه.....ازت میخام  اگر خودش داره کاری می‌کنه موش بگیرم.خدا شاهده  ده روز بعد مثل آب خوردن موش گرفتم با دختری که مجردی عاشق هم بودن......گفتم چوب خدا صدا ندارد....ولی از رو نمیره

تو این ۱۲ سال عادت نکردی با اخلاقش؟تو که ۱۲ سال تحملش کردی یزره دیگه ام‌تحمل کن بلاخره تموم‌میشه

الان دخترم یه کم بزرگ شد ناراحته که همش تو خونه ایم اون گریه می‌کنه منم ناراحت میشم 

واقعا خدا بهتون صبر بده خیلی سخته

چند وقت پیش عروسی دعوت بودیم  یه دوستی دارم که شوهرش خیلی بد دله همه داشتیم می رقصیدیم این بنده خدا رو شوهرش محکم دستشو گرفته بود نمی زاشت تکون بخوره یا حتی شالشو دراره خیلی ناراحت شدم براش😢

ببخشید یه سوال اینکه پسری بگه باید چادر بپوشی لباستم من تایید کنم آرایش نباید بکنی مو اصلاااا بیرون نباشه حتی برق لبم نزاذه بزنی حساس باشه رو روابطت بنظرتون غریرتی یا بد دل؟ 

حتی باشگاه نباید نیم تنه بپوشی ومثلا شلوار جین رنگ ابی مخالفه بپوشی خانوادشم بی حجابن

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

شوهر منم خیلی گیر میده 

حتی ی لاک ساده نمیزاره بزنم 

ولی چون دوسش دارم کوتاه میام 

ب نام خدایی ک بودنش جبرانیست برای تمامی نبودن ها 🤍💎خداجون یادته چقد سختی کشیدم... چقد تلاش کردم... من ی عاشق واقعی بودم.. اما نشد 🫠❤️‍🩹فکر میکردم کنارم گذاشتی و فراموش کردی بنده ای مثل من داری اما اشتباه میکردم. تاریخ 1404/04/28من عروس شدم 💗🫠برای خوشبختیم دعا کنید 😍💗🫠در حال اقدامم دعا کنید خدا بدون دردسر بهم ی نی نی فقط 1 نی نی بده چون تنبلی شدید دارم 🥴مامان جون ب انتظار روزی هستم ک بیای تو دلم و ی روزی ک بتونم بغلت کنم دیگ اون روز من هیچ خاسته ای از خدا ندارم 😍

اگر بدونی چقدر تهمت بهم زده شماره موی سرم.....تهمت نابجا....ی روزی دم غروب نفرین کردم.گفتم ای خدا خو ...

من تا حالا با صد نفر گرفتمش ولی چه فایده من بخاطر بچه هام تحمل کردم اونم بیشتر به گوه کاریاش ادامه داد 

ببخشید یه سوال اینکه پسری بگه باید چادر بپوشی لباستم من تایید کنم آرایش نباید بکنی مو اصلاااا بیرون ...

بددله

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را