2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون بد دل وشکاکن

2520 بازدید | 134 پست

دارم روانی میشم 12ساله عروسی کردم شوهرم به حدی بد دله که هیچ جا نمیذاره برم همش تو خونه ام مثل یه زندانیم نه می تونم بخاطر بچه هام طلاق بگیرم نه هم دیگه اینو تحمل کنم نمی‌دونم چکار کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدارو شکر نامزد من بعد یکسال درست شد البته شیش ماه تراپیست رفت و واقعا اذیت شدیم جفتمون ولی نتیجه داد

خیلی سخته زندگی با آدم بد دل

البته هنوزم هست ولی خیلی خیلی کم شده نسبت ب قبل 

راضیش کن بره تراپیست 

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

خدارو شکر نامزد من بعد یکسال درست شد البته شیش ماه تراپیست رفت و واقعا اذیت شدیم جفتمون ولی نتیجه دا ...

من با دوتا بچه حتی تا سوپری نمی‌ذاره برم ما خونمون داخل مجتمع اس الان دو ماه از در مجتمع نزدم بیرون حتی با خودش