sfedbarfi مدیر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 2879 عنوان مادرشوهر | مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 57 پست چکارکنم حرفا وطعنه هاش یادم بره دیشب کلی چرتو پرت گفت منم نمیتونم جواب بدم ازصبح دارم خودخوری میکنم میترسم مریض شم چجوری بیخیال باشم 1403/08/17 | 12:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sfedbarfi مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 2879 خب تو تنهایی رو نده منم اینو تجربه کردم عزیزم منم یه وقتایی میاد خونمون میرم تواتاق بیرون نمیام تاحالش بیادسرجا محلش نمیدم اصلا وقتی شوهرم میاد چغلی میکنه میگه رفته اتاق باهام حرف نمیزنه منم میگم الکی میگه من تازه رفتم تواتاق 😉
نازگل1378 عضویت: 1403/08/08 تعداد پست: 1086 مثلادیشب جلو یه غریبه میگفت حیف پسرم نبود اینو براش گرفتم مثلا داره شوخی میکنه اون بنده خدام میگفت د ... یا اون لحظه مثل خودم یه جواب خیلی خوب بهش بده تا خیت بشه مثلا میگفتی مشکلی نیست اگه دوست داری تا زنگ بزنم بیاد
مامان_کنجد_کوچولو عضویت: 1403/08/06 تعداد پست: 19 میگفتی مادر جون یادت رفته میگفتی کلی دعا برام گرفتی زبونمو بستی بلکه زن پسرت بشم🌝
paindrownedgirl عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 1580 یه پاشون لب گوره باز باید بقیه رو آزار بدناز هرچی ازدواجه آدم رو زده میکنن این آدمای بیخود
sfedbarfi مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 2879 رک جلو همه بهش بگو مامان جان دوباره جوگیر شدین این خوبه امتحانش میکنم
روزلند عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 672 من بخاطر این چیزا دوسال قطع رابطه کردم اینقدر خوب بود آره واقعا منم رابطه مو خیلیییی کم کردم اصلا هم محبت نمیکنم چیزی هم بگه جوابشو میدم انقد راحتم خیلیم رسمی رفتار میکنم باهاشون
pezeshk_kocholo عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 6369 منم مادرشوهر و باهام زندگی میکنه یکسره اعصابم خورده ایکاش هرچه زودتر بتونید مستقل و جدا از مادرشوهر زندگی کنید. سخته واقعا پزشک کوچولو🩺📚
paindrownedgirl عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 1580 مثلادیشب جلو یه غریبه میگفت حیف پسرم نبود اینو براش گرفتم مثلا داره شوخی میکنه اون بنده خدام میگفت د ... میگفتی ناراحتی تا طلاق بگیریم مااااادر جانبرو یه بهتر بهترشو بگیر واسه پسر جونت
sfedbarfi مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 2879 یه پاشون لب گوره باز باید بقیه رو آزار بدناز هرچی ازدواجه آدم رو زده میکنن این آدمای بیخود اره بخدا بحساب خودش داره شوخی میکنه باجاریام که خیلی ازمن بزرگترن جرات نداره حرف بزنه میخورنش ولی من که عروس کوچیکم وبیشتراحترامشو دارم هرجوردوس داره
روزلند عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 672 منم یه وقتایی میاد خونمون میرم تواتاق بیرون نمیام تاحالش بیادسرجا محلش نمیدم اصلا وقتی شوهرم میاد چغ ... اونجوری بهانه میدی دستش بشین باهاش یا کاراتو بکن ولی رو نده هرچی گف خیلی کوتاه جواب بده
sfedbarfi مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 2879 آره واقعا منم رابطه مو خیلیییی کم کردم اصلا هم محبت نمیکنم چیزی هم بگه جوابشو میدم انقد راحتم خیلیم ... خیلی خوبه بخدا من خیلی مهربونم احترامشونو دارم ولی لیاقت ندارن ازین به بعد محل سگ نمیدم بهش تابفهمه اینا لیاقت خوبی ندارن
paindrownedgirl عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 1580 اره بخدا بحساب خودش داره شوخی میکنه باجاریام که خیلی ازمن بزرگترن جرات نداره حرف بزنه میخورنش ولی ... باید عین جاریات بشی کم کم
sfedbarfi مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 2879 اونجوری بهانه میدی دستش بشین باهاش یا کاراتو بکن ولی رو نده هرچی گف خیلی کوتاه جواب بده من اینجوری میکنم که نیان خونم ولی براشون مهم نیس خب منم بایدیجوری حرصم خالی کنم عمدا میرم تواتاق
روزلند عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 672 خیلی خوبه بخدا من خیلی مهربونم احترامشونو دارم ولی لیاقت ندارن ازین به بعد محل سگ نمیدم بهش تابفهمه ... راستی تاپیک صمیمیت ممنوع بانو آرتمیس و بخون کمکت میکنه