2777
2789
خب تو تنهایی رو نده منم اینو تجربه کردم عزیزم

منم یه وقتایی میاد خونمون میرم تواتاق بیرون نمیام تاحالش بیادسرجا محلش نمیدم اصلا وقتی شوهرم میاد چغلی میکنه میگه رفته اتاق باهام حرف نمیزنه منم میگم الکی میگه من تازه رفتم تواتاق 😉

مثلادیشب جلو یه غریبه میگفت حیف پسرم نبود اینو براش گرفتم مثلا داره شوخی میکنه اون بنده خدام میگفت د ...

یا اون لحظه مثل خودم یه جواب خیلی خوب بهش بده تا خیت بشه مثلا میگفتی مشکلی نیست اگه دوست داری تا زنگ بزنم بیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بخاطر این چیزا دوسال قطع رابطه کردم اینقدر خوب بود

آره واقعا منم رابطه مو خیلیییی کم کردم اصلا هم محبت نمیکنم چیزی هم بگه جوابشو میدم انقد راحتم خیلیم رسمی رفتار میکنم باهاشون

مثلادیشب جلو یه غریبه میگفت حیف پسرم نبود اینو براش گرفتم مثلا داره شوخی میکنه اون بنده خدام میگفت د ...

میگفتی ناراحتی تا طلاق بگیریم مااااادر جان

برو یه بهتر بهترشو بگیر واسه پسر جونت

یه پاشون لب گوره باز باید بقیه رو آزار بدناز هرچی ازدواجه آدم رو زده میکنن این آدمای بیخود

اره بخدا بحساب خودش داره شوخی میکنه باجاریام که خیلی ازمن بزرگترن جرات نداره حرف بزنه می‌خورنش  ولی من که عروس کوچیکم وبیشتراحترامشو دارم هرجوردوس داره

منم یه وقتایی میاد خونمون میرم تواتاق بیرون نمیام تاحالش بیادسرجا محلش نمیدم اصلا وقتی شوهرم میاد چغ ...

اونجوری بهانه میدی دستش بشین باهاش یا کاراتو بکن ولی رو نده هرچی گف خیلی کوتاه جواب بده 

آره واقعا منم رابطه مو خیلیییی کم کردم اصلا هم محبت نمیکنم چیزی هم بگه جوابشو میدم انقد راحتم خیلیم ...

خیلی خوبه بخدا من خیلی مهربونم احترامشونو دارم ولی لیاقت ندارن ازین به بعد محل سگ نمیدم بهش تابفهمه اینا لیاقت خوبی ندارن

اونجوری بهانه میدی دستش بشین باهاش یا کاراتو بکن ولی رو نده هرچی گف خیلی کوتاه جواب بده

من اینجوری میکنم که نیان خونم ولی براشون مهم نیس خب منم بایدیجوری حرصم خالی کنم عمدا میرم تواتاق