2777
2789
یا اون لحظه مثل خودم یه جواب خیلی خوب بهش بده تا خیت بشه مثلا میگفتی مشکلی نیست اگه دوست داری تا زنگ ...

شوهرمم همونجا بود اون هرهر می‌خندید ای خدا یادم میاد ازحرص میمیرم البته شوهرمو بعدش خوردم ولی زورم به اون پیر خرفت نمیرسه باورت میشه روجا افتاده ولی اززبونت نمیفته کاش لال میشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تورو خدا دعاکنید آزمون قبول شم توخونه نباشم این عوضی نیاد بلکه یکم حالم بهتربشه بخداازبس حرص خوردم کم کم دارم فلج میشم بدنم حس نداره .توروقران دعام کنین قبول شم امسال

اره بخدا بحساب خودش داره شوخی میکنه باجاریام که خیلی ازمن بزرگترن جرات نداره حرف بزنه می‌خورنش ولی ...

من مادر شوهرم تو جمع خوبه طعنه ای چیزی نمیزنه اما وقتی تنهامیشیم عقده هاش رو خالی میکنه روم، منم مثل خودش بعضی وقتها تو تنهایی بارش میکنم .کسی که مریض روحی داره و دوست داره بقیه رو آزار بده تخریب کنه دلیلی نداره تو باهاش درست و انسانی رفتار کنی 

من مادر شوهرم تو جمع خوبه طعنه ای چیزی نمیزنه اما وقتی تنهامیشیم عقده هاش رو خالی میکنه روم، منم مثل ...

کاش ازمنم توتنهایی میگفت جلوجمع میگه منم که زبون ندارم بخداانقدکم میارم وشرمنده میشم سپردمش به حضرت زینب خودش جوابشو بده هرچندمیدونم اونام طرف اونن 

کاش ازمنم توتنهایی میگفت جلوجمع میگه منم که زبون ندارم بخداانقدکم میارم وشرمنده میشم سپردمش به حضرت ...

شوهرم هم خیلی مهمه شوهر نبایدبه خانوادش اجازه بی احترامی بده ..

به هر حال هر کاری میکنی خودخوری نکن عزیزم اگه یه خورده روانشناسی بدونی میفهمی که نشخوار ذهنی عامل خیلی از بیماری های اعصاب و روان..

اما وقتی میگی با اون جاری ها اینطوری نمیکنه معلومه که ضعف از خودت نشون دادی !! که با تو اینجوریه، تو هم مثل جاری هات باهاش برخورد کن تا آروم بگیری هیچی مثل آرامش برا آدم مهم نیست عزیزم نزار الکی کسی آرامشت رو بگیره ازت.

شوهرم هم خیلی مهمه شوهر نبایدبه خانوادش اجازه بی احترامی بده ..به هر حال هر کاری میکنی خودخوری نکن ع ...

مرس عزیزم سعی میکنم.البته فقط میتونم بی محلشون کنم ورفتواومد نکنم 

شوهرمم همونجا بود اون هرهر می‌خندید ای خدا یادم میاد ازحرص میمیرم البته شوهرمو بعدش خوردم ولی زورم ب ...

وقتی شوهرت نیست خودتو مادر شوهر  باز جو گیر شد تونستی جوابش بده دیگه باهاش سرد رفتار کن و همیشه هم سرد باش مثل غریبه رفتار کن باهاش البته خودمم تازه دارم یاد میگیرم و یه روانشناس هست خانم کشوری هستش میتونی کلاس هاش شرکت کنی خیلی واقعا خوبه تو سایت هست