2777
2789
چی میگفت

مثلادیشب جلو یه غریبه میگفت حیف پسرم نبود اینو براش گرفتم مثلا داره شوخی میکنه اون بنده خدام میگفت دلت میاد عروس به این عزیزی این ول کن نبود حالم بهم میخوره ازش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مثلادیشب جلو یه غریبه میگفت حیف پسرم نبود اینو براش گرفتم مثلا داره شوخی میکنه اون بنده خدام میگفت د ...

خب همونجا با ناراحتی پاشو برو به گوشه دبگه.

چرا وایمیسی گوش دادن؟؟

به یه ورشم نیست جلو بقیه جوگیرمیشه وقتی تنهاییم خوبه بقیه که بیان اینو جومیگیره خسته شدم ازدستش

همون موقه جوابش نده باهاش هم حرف نزن تا مدتی منم مثل تو بودم مدتی الان ۳ ساله باهاشون زندگی میکنم کاملا با خبر شدم از اخلاقشون مثل خود شون رفتار میکنم 

وقتی تنهایین یا توجمع خشک و رسمی رفتار کن محبت نکن لبحند بهش نزن حدئت نمیکنه چیزی بگه

خیلی جو گیره تنهاییم کلی خوبه امان ازینکه چشمش به یکی بیفته کلا میره تویه عالم دیگه

مثلادیشب جلو یه غریبه میگفت حیف پسرم نبود اینو براش گرفتم مثلا داره شوخی میکنه اون بنده خدام میگفت د ...

باید همونجا جواب بدی

میگفتی شما حق ندارین بهم بی‌احترامی کنیو و همینکه بی‌احترامی میکنید مشخصه من حیف شدم

توکل به خدا🌿
خب همونجا با ناراحتی پاشو برو به گوشه دبگه.چرا وایمیسی گوش دادن؟؟

برمم بازم میگه وای شوخی کردم اینجوری گفتم بخندیم دوباره دفعه بعد همون گهو میخوره زنیکه عوضی خسته شدم ازدست نزدیک90سالشه لعنتی خرفت

رک جلو همه بهش بگو مامان جان دوباره جوگیر شدین

🤣🤣🤣آره یا میتونی مثال بزنی بگو تا فامیل ما فلانی وقتی تنهایی رفتارش خوبه یه نفرو میبینه جو میگیره خیلی آدم سطحیه شعورم خوب چیزیه شاید روش اثر گذاشت