2777
2789
عنوان

بی بی چک !!+ عکس

1863 بازدید | 51 پست

سلام دوستان ، صبح همگی بخیر ..

من دوروز پیش یه بی بی چک گذاشتم ، یه هاله خیلی خیلی کمرنگ افتاد ، الان بعد از دوروز یکی دیگه تست کردم ، حس میکنم یه خرده خیلی کم از قبلی پررنگ تره ! اگه کسی باردار باشه بایست پررنگ تر از این شه نه ؟؟!😐

من و عشق جانم 💑 منتظر اومدن یه کوچولو تو زندگیمون هستیم 😉 لطفا واسه اومدنش یه دونه صلوات میفرستید؟؟  ممنونم دوستم 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام.عزیزم حاله ای دیده نمیشه

توی عکس خیلی مشخص نیست ، ولی روی بی بی چک میبینمش 

من و عشق جانم 💑 منتظر اومدن یه کوچولو تو زندگیمون هستیم 😉 لطفا واسه اومدنش یه دونه صلوات میفرستید؟؟  ممنونم دوستم 😊
بستگی به بتا داره احتمالا هنوز خیلی بالا نرفته...چند روز دیگه امتحان کن....چندمته؟

تقریبا یک هفته ای میگذره😐

اگر داروی هورمونی استفاده نکردی و این حاله کمرنگ توی همون پنج دقیقه تا دقیقه اول ظاهر شده باردار هست ...

سلام خانومی خوبی میگم داروی اسپیرونولاکتون واسع جوش که تجویز میشه میتونه پریود رو عقب بندازه؟یه میتونه هاله بندازه رو بی بی چک

اگر داروی هورمونی استفاده نکردی و این حاله کمرنگ توی همون پنج دقیقه تا دقیقه اول ظاهر شده باردار هست ...

نه چیزی استفاده نکردم، هاله هم توی همون لحظه افتاد ، ولی حس میکنم شبیه قبلیه ، مگه نباید پررنگ تر شه ؟؟

عزیزم من دیروز گذاشتم قطره چکونی بود مثبت شد

مبارک باشه عزیزم 😍 اخه مال من شبیه بی بی قبلیه تقریب ، واسه همین شک دارم