2777
2789
عنوان

بی بی چک !!+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1863 بازدید | 51 پست
مرسی گلم.میگن خیلی کمرنگم باشه مثبته برای خواهرم هم کمرنگ بود مثبت شدچند وقت اقدامی گلم؟؟؟؟

اها ، حالا چند روز دیگه باز امتحان میکنم ، اولین بار بود 😶

من و عشق جانم 💑 منتظر اومدن یه کوچولو تو زندگیمون هستیم 😉 لطفا واسه اومدنش یه دونه صلوات میفرستید؟؟  ممنونم دوستم 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله که مثبته و مبارکت باشه.برا اطمینان از قطرهچکانی استفاده کن

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩
اين بي بي چكها خوب نيستند معمولا خط دومشون هاله ميوفته بي بي چك خوب بگيريد اينقدم خودتونو حرص نديد

جدی ؟؟ نه بابا حرص کجا بووووود ؟؟!!!😀😀😀😀😀

من و عشق جانم 💑 منتظر اومدن یه کوچولو تو زندگیمون هستیم 😉 لطفا واسه اومدنش یه دونه صلوات میفرستید؟؟  ممنونم دوستم 😊
انشالله که مثبته و مبارکت باشه.برا اطمینان از قطرهچکانی استفاده کن

مرسی گلم ، باشه حتما

اين بي بي چك بود كه من زدم همين يكدونه رو زدم روز قبل اينكه قرار بود پريد بشم فك كنم ٥تومن شد پولش ...

اخی عزیزم ، مبارکت باشه ایشالا 😍 شنبه میرید ازمایش ؟؟

ماله ١٩هفته پيش بود☺️

واقعا ‌؟؟؟ 😀😀😀 من فک کردم مال همین روزاست ... ایشالا که سالم بغل بگیریش 😉

شمام بارداري مبارك توام باشه گلم

نه بابا فک کنم بی بی چکش مشکل داره 😀😀 در هر صورت ممنونم عزیزم 😘

بيبي چك الكي منفي نشون ميده ولي الكي مثبت نشون نميده!

نمیدونم والا ، مشکوکه 😀 چند روز دیگه با یه مدل دیگه امتحان میکنم😉

بيبي چك الكي منفي نشون ميده ولي الكي مثبت نشون نميده!

راستی عزیزم علائمت چی بود ؟؟؟