2777
2789
عنوان

بی بی چک !!+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1863 بازدید | 51 پست
عزیزم منم عینا هفته پیش تاپیک شما رو زدم عیناااا بیبی چکم مث شما شده بود باردار بودم

مبارک باشه خانومی ، اخه من دوتا زدم ، هر دوتاش همین شد  مگه نباید پررنگ تر شه ؟؟

من و عشق جانم 💑 منتظر اومدن یه کوچولو تو زندگیمون هستیم 😉 لطفا واسه اومدنش یه دونه صلوات میفرستید؟؟  ممنونم دوستم 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم عینا هفته پیش تاپیک شما رو زدم عیناااا بیبی چکم مث شما شده بود باردار بودم

علائمتون چی بود ؟؟

من و عشق جانم 💑 منتظر اومدن یه کوچولو تو زندگیمون هستیم 😉 لطفا واسه اومدنش یه دونه صلوات میفرستید؟؟  ممنونم دوستم 😊
علائمتون چی بود ؟؟

مرسی عزیزم

من علایمم مث روزای قبل پریود بود

همون سینه درد و تیر کشیدن تخمدان و اینا

چیز متفاوتی نبود

مطمئن باش واسه شمام مثبته، فقط بذار دو روز دیگه برو ازمایش بده که بتات بالاتر باشه

سلام.منم دیروز از همین مارک مدیکور استفاده کردم منفی بود.ممکنه این مارک بیبی چک مزخرف باشه.با یه مار ...

چشم گلم

مرسی عزیزم من علایمم مث روزای قبل پریود بود همون سینه درد و تیر کشیدن تخمدان و اینا چیز متفاوتی ن ...

خاهش میکنم😘 چند روز دیگه با یه مدل دیگه امتحان میکنم ببینم چی میشه😶

ببین این بیبی اونروز منه

اره مثل بی بی منه ، میبینم خطشو 😍 فقط همین یدونه رو زدید ؟؟ 

اره مثل بی بی منه ، میبینم خطشو 😍 فقط همین یدونه رو زدید ؟؟ 

نه من اونروز 4تا زدم همشون همینطوری شدن   

فرداشم باز همینطوری شد

پس فرداش رفتم آزمایش دادم گفت مثبته

چند روز پیشم همینطوری محض کنجکاوی زدم پررنگ تر بود الان عکسشو میزارم

امروزم زدم که پررنگ بود ولی عکس نگرفتم ازش

نه من اونروز 4تا زدم همشون همینطوری شدن     فرداشم باز همینطوری شد پس فرداش رفتم آزمایش ...

اخه 😍 مبارکا باشه عزیزم ، ایشالا بسلامتی 😘😉

مرسی عزیزم واسه شمام مبارک باشه    

ممنونم عزیزم ❤