2777
2789

وای همه جام درد میکنه پاهام کلیه هام دنده هام بدنمم کوفتس ازمایش دادم تا برم بگیرم صدباراسترس منو میکشه تازگیا خیلی حساس شدم وای خیلی بده

همش ناراحتم و فک میکنم قرار بمیرم

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم این مدلی شده بودم یه مدت ، هرچی آزمایش میدادمم مشکلی نداشتم ، دکترم گفت عصبیه باید بری پیش روانشناس ، خلاصه مشاوره کرفتم دکتره گفت اضطراب بیماری دارم بعد چند جلسه همه علایمم زانودرد و سردرد و بیحالی هام رفع شد 

علائمش چیه چون مال منم کمهدر کنارش آنزیمهای کبدی هم بالاست نمیدونم کدوم یکی آنقدر زمین گیرم کرده

منم ویتامین دی کم بود پاهام درد میکرد افسردگی داشتم و خسته و خواب آلود بود

منم ویتامین دی کم بود پاهام درد میکرد افسردگی داشتم و خسته و خواب آلود بود

من همش خسته و خواب آلودم 

دست و پام خیلی زود خسته میشه 

تو خونه دو دقیقه کارکنم باید یه لحظه بشینم

استراحت کنم .

چکاپ رفتم 

غیرازهمون دومورد همه چه اوکی بود

منم این مدلی شده بودم یه مدت ، هرچی آزمایش میدادمم مشکلی نداشتم ، دکترم گفت عصبیه باید بری پیش روانش ...

بخدا شکمم پاهام درد میکنه

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
شاید ویتامین Dکم شده

علایمش چیه

من همش خسته و خواب آلودم دست و پام خیلی زود خسته میشه تو خونه دو دقیقه کارکنم باید یه لحظه بشینماستر ...

واااااایییی منم اینجوری بودم توهم میزدم شاید سرطانی چیزی دارم دکترا تفهمیدن حال نداشتم کارامو پیش ببرم

روانشناسم گفت این ها باهم علایم افسردگی و اضطرابه، خلاصه که من اینجوری بهتر شدم الان انرژیم و حس و حالم برگشته ، دیدم به زندگی خیلی بهتر شده