2821
2789
عنوان

خسته ام

320 بازدید | 7 پست

به کی بگم که من خسته ام از این زندگی😭...

وضعیت بیرون و زندگی همینطوری داغونه اون وقت حتی توی خونمم ارامش ندارم

عوض اینکه توی بدبختی ها شوهرم ارومم کنه حتی وقتی میاد خونه هم بهم محل سگ نمیده دیگه با من مثل یک تیکه آشغال بوگندو رفتاررمیکنه که توی خونه شم و خودش حال نداره بندازتش بیرون

برای سرکارش غذا اماده میکنم نمیبره حتما از بیرون غذا میگیره برای خودش ولی من هرروز درست میکنم که شاید سر عقل بیاد با اینکه مواد غذایی داره تموم میشه و این هیچی نمیخره

همش آرزو میکنم که ای کاش هرروز در حال دعوا کردن بودیم ولی اینطوری بهم بی محلی نمیکرد انگار وجود ندارم😞

نمیدونم به کی پناه ببرم به کی بنالم خانواده م شهر دیگه ان شوهرم حتی نمیذاره دیگه تا سر کوچه برم از خونه برم بیرون چه برسه بخوام برم پیش پدر و مادرم اونا فکر میکنن الان من خیلی خوشبختم ولی من خیلی خسته م بخدا😭😭دنیا هم داره میترکه از هرج و مرج و بدبختی دیگه من امیدی به هیچ چیز ندارم😭همیشه دوست داشتم با شوهرم یکی دوتا بچه داشته باشیم ولی هیچوقت بچه ای به دنیا نمیارم😭😭کی وضع میخواد خوب بشه؟کاش حداقل یه اتفاق خوب ببینم قبل مرگم😭

کاربر از سال ۹۵. لطفا فقط آقایونی که مادرجنده هستن درخواست بدن🌷

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا فکر میکنی همه دنیا بدبختن؟ فقط کشورایی مث کشور ما از دست این ج .ا بدبختن، شما هم غذا درست نکن وق ...

دنیا بدبخت هست ولی ما صد برابر بدبخت تر

اخه من تحمل ندارم اینکارو با من میکنه من دلشو ندارم بهش بی محلی کنم

چند سالته؟ چرا بچه دار نمیشی؟

۲۵ ام میشه ۳۳ سالم

با شوهرم گفته بودیم بذاریم وقتی وضعیت بهتر شد و خودمونم اماده تر شدیم که الان همه چی خراب تر شد و رابطمونم بدتر

دنیا بدبخت هست ولی ما صد برابر بدبخت تراخه من تحمل ندارم اینکارو با من میکنه من دلشو ندارم بهش بی مح ...

خب آخه دلیلش چیه؟ باهاش حرف بزن بپرس چشه؟ بگو دست پخت منو دوست نداری یا چیز دیگه ای هست؟

۲۵ ام میشه ۳۳ سالمبا شوهرم گفته بودیم بذاریم وقتی وضعیت بهتر شد و خودمونم اماده تر شدیم که الان همه ...

واقعا شرایط سخت و بدی هست بچه ها هم استرس میکشن میبینن این وضعیتو، اگه توان مالیشو دارین برو دنبال درمانش و بچه دار شو ، ایشالا اوضاع درست میشه، ایشالا روزای خوب ما هم میاد . اما اگه بچه دار هم نشدی قصه نخور به این فکر کن که یه آدمو تو این کشور خراب شده بدنیا نیاوردی که اینجوری بخاد اذیت بشه

2824
2823
2791
2779
2792