2777
2789
عنوان

معذرت

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 42 پست
خوب درسته شير كني عزيزم؟ من خودم برام مهم نيست ولي خانوماي باردار هستن كه ممكنه واقعا بترسن گيزميز ...

نه عزیزم حق با شماست منم گفتم شرمنده

هرچی ضربه خوردیم از فامیل و دوست و آشنا بوده،غریبه چه میدونه زخم زندگیمون کجاست که نمک بپاشه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا چون باردار اینا هست میگیم نگو گلم وگرنه مرسی ک به فکر همه ای

چشم عزیزم 💕

هرچی ضربه خوردیم از فامیل و دوست و آشنا بوده،غریبه چه میدونه زخم زندگیمون کجاست که نمک بپاشه...
عزيزم منم شرمنده تند رفتم كامنتمو پاك كردم❤️

خواهش میکنم گلم حق با شما بود 

فكر كنم در راستاي اون تاپيكس كه ميگفت تهران ميخواد زلزله بياد

من تا صب نخوابیدم

دست چپ و قلبمم بشدت درد گرفت بدنمم میلرزید

فدای سرت😀

فهمیدم چقدررررر ترسو ام😃😄

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  
اره  شرمندم كرد به خدا😁 با شخصيته

بابا نمیخواستم کسی بترسه بخدا فقط یه دردل بود اخه😔

من تا صب نخوابیدم دست چپ و قلبمم بشدت درد گرفت بدنمم میلرزید فدای سرت😀 فهمیدم چقدررررر ترسو ام😃 ...

عزيزم هرچي بخواد بشه ميشه 

بالاتر از سياهي كه رنگي نيست

ان شااله كه چيزي نميشه 

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...
واسه من جالبه بدونم در بقیه مسائل زندگی هم انقدر راحت همه چیو باور میکنید؟؟؟من اب میخورم بعدش میرم س ...

نه آخه زلزله تهران واقعا خیلی وقته پیش بینی شده اصلا ویکی پدیا هم سرچ کنی با دلیل راجع بش نوشته 

دیشب چون بیرجند زلزله اومد غربم ک اومده بود من واقعا سکته کردم گفتم فقط مرکز مونده😔

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ