donebarf مدیر عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 678 عنوان معذرت | مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 42 پست بچه ها شرمنده ترسیدینا اصن هر دق و دلی دارین سر من خالی کنید 😂😭🙏 هرچی ضربه خوردیم از فامیل و دوست و آشنا بوده،غریبه چه میدونه زخم زندگیمون کجاست که نمک بپاشه... 1396/08/24 | 20:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
donebarf مدیر استارتر عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 678 خوب درسته شير كني عزيزم؟ من خودم برام مهم نيست ولي خانوماي باردار هستن كه ممكنه واقعا بترسن گيزميز ... نه عزیزم حق با شماست منم گفتم شرمنده هرچی ضربه خوردیم از فامیل و دوست و آشنا بوده،غریبه چه میدونه زخم زندگیمون کجاست که نمک بپاشه...
اركيده٩٠ عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 4791 نه عزیزم حق با شماست منم گفتم شرمنده عزيزممنم شرمنده تند رفتم كامنتمو پاك كردم❤️ امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...
donebarf مدیر استارتر عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 678 اینجا چون باردار اینا هست میگیم نگو گلم وگرنه مرسی ک به فکر همه ای چشم عزیزم 💕 هرچی ضربه خوردیم از فامیل و دوست و آشنا بوده،غریبه چه میدونه زخم زندگیمون کجاست که نمک بپاشه...
donebarf مدیر استارتر عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 678 عزيزم منم شرمنده تند رفتم كامنتمو پاك كردم❤️ خواهش میکنم گلم حق با شما بود هرچی ضربه خوردیم از فامیل و دوست و آشنا بوده،غریبه چه میدونه زخم زندگیمون کجاست که نمک بپاشه...
Sepina عضویت: 1394/06/03 تعداد پست: 2153 عزيزم منم شرمنده تند رفتم كامنتمو پاك كردم❤️ مهربونه آدم دلش نمیاد چیزی بگه. بهش 💕خدایا برای همه چی شکرت💕
اركيده٩٠ عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 4791 مهربونه آدم دلش نمیاد چیزی بگه. بهش اره شرمندم كرد به خدا😁با شخصيته امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...
donebarf مدیر استارتر عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 678 مهربونه آدم دلش نمیاد چیزی بگه. بهش 😄نه گلم بگو راحت باش هرچی ضربه خوردیم از فامیل و دوست و آشنا بوده،غریبه چه میدونه زخم زندگیمون کجاست که نمک بپاشه...
Sepina عضویت: 1394/06/03 تعداد پست: 2153 اره شرمندم كرد به خدا😁 با شخصيته اره 💕خدایا برای همه چی شکرت💕
Sepina عضویت: 1394/06/03 تعداد پست: 2153 😄نه گلم بگو راحت باش نه عزیزم.هیچی مهربون 💕خدایا برای همه چی شکرت💕
mahayana عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 1194 فكر كنم در راستاي اون تاپيكس كه ميگفت تهران ميخواد زلزله بياد من تا صب نخوابیدمدست چپ و قلبمم بشدت درد گرفت بدنمم میلرزیدفدای سرت😀فهمیدم چقدررررر ترسو ام😃😄 دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
donebarf مدیر استارتر عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 678 اره شرمندم كرد به خدا😁 با شخصيته بابا نمیخواستم کسی بترسه بخدا فقط یه دردل بود اخه😔 هرچی ضربه خوردیم از فامیل و دوست و آشنا بوده،غریبه چه میدونه زخم زندگیمون کجاست که نمک بپاشه...
donebarf مدیر استارتر عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 678 میبخشمت😅😂😅😂 مرسی💕😄 هرچی ضربه خوردیم از فامیل و دوست و آشنا بوده،غریبه چه میدونه زخم زندگیمون کجاست که نمک بپاشه...
اركيده٩٠ عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 4791 من تا صب نخوابیدم دست چپ و قلبمم بشدت درد گرفت بدنمم میلرزید فدای سرت😀 فهمیدم چقدررررر ترسو ام😃 ... عزيزم هرچي بخواد بشه ميشه بالاتر از سياهي كه رنگي نيستان شااله كه چيزي نميشه امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...
mahayana عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 1194 واسه من جالبه بدونم در بقیه مسائل زندگی هم انقدر راحت همه چیو باور میکنید؟؟؟من اب میخورم بعدش میرم س ... نه آخه زلزله تهران واقعا خیلی وقته پیش بینی شده اصلا ویکی پدیا هم سرچ کنی با دلیل راجع بش نوشته دیشب چون بیرجند زلزله اومد غربم ک اومده بود من واقعا سکته کردم گفتم فقط مرکز مونده😔 دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ